سایه-_شادو مدیر عضویت: 1396/03/01 تعداد پست: 2306 عنوان اگر مرد بودید؟؟؟؟؟؟ | مشاهده متن کامل بحث + 442 بازدید | 45 پست اگه مرد بودید از چه دختری خوشتون می اومد؟ هم ظاهر هم باطن.... اگه مرد بودید ازدواج میکردید یا نه؟ Shadow 1397/08/18 | 22:57 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سایه-_شادو مدیر استارتر عضویت: 1396/03/01 تعداد پست: 2306 استارتر من خیلی از سوالت خوشم اومد برعکسشو تاپیک گذاشتم با اجازت اگه دوست داشتی شرکت کن فدات عزیزم.... حتما شرکت میکنم Shadow
آنتی_ویروس عضویت: 1399/01/08 تعداد پست: 302 من بعنوان یه مرد دوس داشتم با دختری ازدواج کنم که جایگاه خودشو بدونهاز دخترایی که ژست مردونه میگیرن اصلا خوشم نمیادپسرای سوسول و بی مسئولیت هم ابدا ب درد هیچ دختری نمیخورنهرکسی باید سرجای خودش باشه کاش یه پسر بچه اسپانیایی بودم که هر روز با یه دوچرخه میرفتم مزرعه پدرم و هیچوقت نمیدونستم خاورمیانه ی لعنتی کجاست...
سایه-_شادو مدیر استارتر عضویت: 1396/03/01 تعداد پست: 2306 من بعنوان یه مرد دوس داشتم با دختری ازدواج کنم که جایگاه خودشو بدونه از دخترایی که ژست مردونه میگیر ... نظر متفاوت و قشنگی دادین. مرسی Shadow
آنتی_ویروس عضویت: 1399/01/08 تعداد پست: 302 نظر متفاوت و قشنگی دادین. مرسی 🌹سلامت باشین کاش یه پسر بچه اسپانیایی بودم که هر روز با یه دوچرخه میرفتم مزرعه پدرم و هیچوقت نمیدونستم خاورمیانه ی لعنتی کجاست...
سایه-_شادو مدیر استارتر عضویت: 1396/03/01 تعداد پست: 2306 من بعنوان یه مرد دوس داشتم با دختری ازدواج کنم که جایگاه خودشو بدونه از دخترایی که ژست مردونه میگیر ... از اون موقع دارم به حرفتون فکر میکنم😁 دنبال اون جایگاهه میگردم. اگه تونستید چندتا مثال بزنید. به غیر از مرد بودن و زن بودن... Shadow
آنتی_ویروس عضویت: 1399/01/08 تعداد پست: 302 از اون موقع دارم به حرفتون فکر میکنم😁 دنبال اون جایگاهه میگردم. اگه تونستید چندتا مثال بزنید. به غی ... غیر از مرد بودن و زن بودن؟معذرت میخوام این قسمتو متوجه نشدم کاش یه پسر بچه اسپانیایی بودم که هر روز با یه دوچرخه میرفتم مزرعه پدرم و هیچوقت نمیدونستم خاورمیانه ی لعنتی کجاست...
سایه-_شادو مدیر استارتر عضویت: 1396/03/01 تعداد پست: 2306 غیر از مرد بودن و زن بودن؟ معذرت میخوام این قسمتو متوجه نشدم یه قسمت از حرف شما اینه که اگه زنی، خب زن باش و مثل مردا رفتار نکن. ژست مردونه نگیر. آره؟ یعنی زن بودنت رو حفظ کن. درسته تا اینجا؟ Shadow
2000_witch عضویت: 1399/01/09 تعداد پست: 3454 من بزرگترین شانس زندگیم اینه که مرد نیستم😍.ولی اگه بودم با خانمی که نجیب ومهربون و کسی که توقعات معمول داشته باشه!! والبته صادق!!! گروه نارنجی 🧡 وزن اولیه: 66 🧡 وزن هدف: 52 اقایون درخواست دوستی ندن سنگین ترن✌👍
سایه-_شادو مدیر استارتر عضویت: 1396/03/01 تعداد پست: 2306 من آقا هستمو تو عقد جدا شدم خب شما الان که یه تجربه قبلی هم داشتین از چه دختری خوشتون میاد؟ نظرتون با قبل ازعقد فرق کرده؟ Shadow
سایه-_شادو مدیر استارتر عضویت: 1396/03/01 تعداد پست: 2306 نریزین سرم ولی با یه دختر مث خودم ازدواج میکردم😁کپ خودم 😎😁 🤣🤣🤣خیلی هم خوب Shadow
آنتی_ویروس عضویت: 1399/01/08 تعداد پست: 302 یه قسمت از حرف شما اینه که اگه زنی، خب زن باش و مثل مردا رفتار نکن. ژست مردونه نگیر. آره؟ یعنی زن بو ... آرهبعضی خانوما هستن ادای مردارو در میارن اصلا درست نیستو البته درمقابل مردایی هم هستن که زودرنج و کم تحمل و کلا سوسولن کاش یه پسر بچه اسپانیایی بودم که هر روز با یه دوچرخه میرفتم مزرعه پدرم و هیچوقت نمیدونستم خاورمیانه ی لعنتی کجاست...
سایه-_شادو مدیر استارتر عضویت: 1396/03/01 تعداد پست: 2306 آره بعضی خانوما هستن ادای مردارو در میارن اصلا درست نیست و البته درمقابل مردایی هم هستن که زودرنج ... تا اینجا درست. میخوام اینو بگم که جایگاه آدما فقط توو همین مورد تعیین میشه؟ واسه همین گفتم مثالای دیگه... Shadow