2777
2789
عنوان

باردارها لطفا راهنمایی کنید

549 بازدید | 33 پست

من هفته ۲۵ هستم و سرکلاژ شدم در هفته ۱۷ به خاطر نارسایی سرویکس .میخواستم بپرسم ترشحات طبیعی بارداری چطوریه

من به خاطر عفونت قارچی یک هفته ست نیستاتین و قرص اموکسی سیلین استفاده میکنم از دیروز ترشحات شیری رنگ آبکی دارم کسی تجربه ای داره؟

نگرانم نکنه کیسه آب سوراخ شده باشه خدای ناکرده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم سرکلاژ شدم عفونت گرفتم قرص خوردم خوب شدم الان ترشح شیری رنگ دارم رقیقه دکترم گفته طبیعیه ولی ازم ...

سه هفته پیش عفونت داشتم رفتم تست آمینوشور دادم خداروشکر منفی بود اما الان بعد داروهام ترشحات شیری آبکی دارم خیلی نگرانم

سه هفته پیش عفونت داشتم رفتم تست آمینوشور دادم خداروشکر منفی بود اما الان بعد داروهام ترشحات شیری آب ...

منم دارومو مدتش تموم شد اینجوری شدم دکترم گفت بخاطر سرکلاژه و طبیعیه 

خاطره تولد درسا خانوممتیکر به وقت تولد دخترم😍
عزیزم طبیعیه منم داشتم با این که سر کلاژ نکرده بودم آبکی و شیری رنگ‌

اخه من دایم دراز کشیدم تا بلند میشم چند قطره میاد😔خیلی نگرانم چون پارسال بچه م رو تو هفته ۲۲ بخاطر زایمان زودرس از دست دادم

منم سرکلاژ شدم عفونت گرفتم قرص خوردم خوب شدم الان ترشح شیری رنگ دارم رقیقه دکترم گفته طبیعیه ولی ازم ...

شما هم بعد از امپول پرولوتون ترشحاتتون بیشتر میشه؟؟؟

شما هم بعد از امپول پرولوتون ترشحاتتون بیشتر میشه؟؟؟

منم 22هفته زایمان زودرس کردم دو قلو ایندفعه با سرویکس 37تو هفته 15سرکلاژ شدم تقریبااا استراحت مطلق هستم تالا ترشح نداشتم ولی از دیروز به کوچلو ترش دارم که عادیه زیاد نیست ...؟شما درد لگن دارید؟تا کی باید استراحت مطلق باشی

خدایا شکرت.یه صلوات واسه. سالم بودن بچم. به دنیا اومدنش بفرستین مرسی
اره دقیقا بعد دوباره تا موعد بعدی کم میشه دوباره زیاد میشه

خدا خیرتون بده خیلی نگران بودم تو اینترنت هم چیزی نگفته راجع به افزایش ترشحات بعد از پرولوتون.

انشالله نی نی تون صحیح و سالم بیاد بغلتون

منم 22هفته زایمان زودرس کردم دو قلو ایندفعه با سرویکس 37تو هفته 15سرکلاژ شدم تقریبااا استراحت مطلق ه ...

من چون سرویکسم از داخل باز شده تا آخرش باید استراحت مطلق باشم اما شما از دکترتون بپرسین معمولا بعد ۱۰ روز دیگه استراحت نسبی هستین اگه مشکلی نباشه میتونین کارهای سبک روزانتون رو انجام بدین