2821
2789
عنوان

میترسم از بارداری😭😭

276 بازدید | 19 پست

ما پنج تا جاری هستیم جاری اولم بچش ب دنیا اومد بعد ۴ روز مرد جاری دومم الان ی دختر داره و دوتا سقط کرد یکی امسال یکیم دو سال پیش جاری سومیم چهارسال باردار نشد تا با دوا و دکتر ی دختر داره جاری چهارمم ک شوهرش با شوهرم دو قلو اند دو تا سقط داشته من خیلی میترسم باردار شم اگ ازین موردا تو فامیل دارین بگین تورو خدا میخام نی نی بیارم کمک کنید 

لباتو گاز بگیر اشکات نریزه 💔

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

نترس توکل بخدا همه که مثل هم نیستن بروتحت نظر یه دکترخوب باهاش اینارودرمیون بزار کارای لازم و خودش انجام میده شاید مشکل ازاسپرم برادرشوهراته 

🧸🧸🧸🧸🧸🧸                                                               

سلام دوستان ممنون میشم توروخدا جواب بدید ، من اخرین بار 14 مهر پریود شدم و روز 9و 11 و 16و26 نزدیکی داشتم، پریود هام 32 روزه و منظم است امروز پنج روزه که عقب افتادم و از دیروز لکه های کمرنگ قهوه ای میبینم یعنی باردارم به نظرتون؟ 

نترس توکل بخدا همه که مثل هم نیستن بروتحت نظر یه دکترخوب باهاش اینارودرمیون بزار کارای لازم و خودش ا ...

مشکل ک از اوناس ولی من اصلا تحمل از دست دادن بچه ندارم 😔

عزیزم من دوتا سقط داشتم الانم باردار نمیشم الا ن دوره دوم ای یو ای هست دیشب از درذ میخواستم بمیرم نز ...

ایشالا ک تیکر بارداریتو ببینم 😘 ببخشید ولی باردار نشدنت بخاطر دو تا سقطتون هست؟

سلام دوستان ممنون میشم توروخدا جواب بدید ، من اخرین بار 14 مهر پریود شدم و روز 9و 11 و 16و26 نزدیکی ...

اگه لکات درحد چند قطرست و بافاصله وبعدشم پریود نشی میتونه لانه گزینی باشه

🧸🧸🧸🧸🧸🧸                                                               
برو دکتر زنان.مشکلتو بگو .یادکتر ژنتیک.بعضی خانوادها ارثی اسپرم شوهراشون مشکل داره.

خیلی ممنون دوستم ینی میشه منم بارداری بدون درد سر داشته باشم ؟ 

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز