2777
2789
عنوان

کمرمم داره میشکنه😭😭😭

192 بازدید | 17 پست

بچه داره هل میده به واژنم.کمرم و زیر دلم خیلی بد تیر میکشه.. چکار کنم؟

مهربونا .. ممنون میشم برای سلامتی بابای عزیزم یه حمد شفا مهمونش کنین🙏😢

وای بچه داره میاد یعنی؟من میترسممم😱

کاربرmelissssssaهستم،منم به لیست ترکونده ها اضافه کنین لطفا😕😕اهای اونی که شبا میای سطل اشغال کوچه رو برعکس میکنی😐😐یه روز گیرت میارم میترکونمت😐😐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتشه ها چهار روز مونده حالا یکم اینور اونورم میشه میخوای برو دکتر یه موقع خدای نکرده مشکلی واسه بچت ...

تاریخ سزارینمه.. میترسم برم بیمارستان انگولکم کنن.دکترم نیس مسافرته فردا میاد.چکار کنم؟😭😭

فقط کمرت دردمیکنه 

واژنمم تیر میکشه.قشنگ میفهمم داره هل میده.پایین ستون فقراتم قشنگ فشار میاد

تاریخ سزارینمه.. میترسم برم بیمارستان انگولکم کنن.دکترم نیس مسافرته فردا میاد.چکار کنم؟😭😭

به نظر من تحت نظر باش تنفس و نبض بچه چک بشه تا دکترت بیاد 

♥💍زندگی رویایی... دنیاتمو... دنیامی...💍♥

نرو فعلا.طبیعیه.اگه ترشح زیاد داشتی برو

یه شبایی توزندگیم اومدن که فکرمیکردم این آدمِ مچاله شده ی روی تخت تاصبح دووم نمیاره💔....اما...صبح شد💫خدایاشکرت😍