2777
2789
عنوان

به نظرتون بدجنسی...

171 بازدید | 15 پست

ذاتیه یا اکتسابی؟یعنی میشه یه نفر این صفتو از خودش دور کنه یا میشه یکی خوب و خوش قلب باشه یهو بد جنس بشه؟لطفا جواب بدید برام مهمه

چون می گذرد غمی نیست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هر دو ممکنه به نظرم 

چارلی چاپلین در آخرین لحظه های عمرش در پاسخ به گفته کشیش، درباره اینکه امیدوارم خداوند روح شما را قرین رحمت کند ...گفت: " چرا نکند؟ هر چه باشد روح من مال خودش است!

هر دوتاش تاثیر داره، ولی بیشترش ذاتیه 

#یه_نصیحت‌_دوستانه‌🤔 می‌دونی رفیق؛حقیقتش‌ اینه که هممون‌ یه روزی پیر میشیم‌...نه چهره‌ای که الان داریم برامون می‌مونه نه این بر و بازو‌ و هیکلی‌ که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایه‌ها از دست بره، دیگه فقط خاطره‌هایی که باهاشون‌ ساختیم مهمه‌...👈 اینکه‌ هیکل و قیافه و از همه مهم‌تر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطه‌های نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای‌ نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر‌ و از رنگ و رو افتاده‌‌مون رو تصور‌ کنیم؛ چی از دست دادیم تو این‌ سال‌ها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...

ذاتیه!شاید به خاطر محیط یک سری رفتار های بد در ادم به وجود بیاد ولی من هر چی رذل و بدجنس در زندگیم دیدم از بچگی همینجوری بودن ولی حالا به شکل دیگه ای نشون میدادن!

پاندا در 10 قدمی رسیدن به سلطنت!  
ذاتیه!شاید به خاطر محیط یک سری رفتار های بد در ادم به وجود بیاد ولی من هر چی رذل و بدجنس در زندگیم د ...

بچه ها اهمیت داره برام نظراتتون.چون من آدم خوبی بودم ولی چند وقته احساس بدجنس بودن بهم دست داده در برابر همه نه فقط در برابر آدمای بدجنس مثل خودشون میشم .بدتر از اون اینه که احساس دورویی میکنم به خاطر این اخلاقم و همه ش عذاب وجدان دارم و ذهنم شلوغه

چون می گذرد غمی نیست