2777
2789
عنوان

دادن غذاي مونده به شيرخوار

| مشاهده متن کامل بحث + 1384 بازدید | 31 پست
من امروز بپزم ، فردا میدم و بقیشو اگر نخوره دیگه بهش نمیدم. میگن خوب نیست بیشتر از یکبار غذا گرم بشه ...

من می ذارم یخچال.هر وعده خواستم بدم داغش میکنم.امروز درست کنم تا فردا شبش میدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهر شوهرم فقط همونروز درست میکرد میداد یعنی حتی غذای ظهر رو واسه شب نمیداد. در این حد مواظب بود . 

فبای آلاء ربکما تکذبان  پس کدامیک از نعمت های پروردگارتان را انکار می کنید؟سوره الرحمن۲۲ آبان ۹۸«از رحمت خدا نا امید نشوید؛ زیرا جز کافران کسی از رحمت خدا نا امید نیست.»سوره یوسف آیه ۸۷

من غذا روزانه برای بچم درست میکنم یا نهایت تا روز بعد قبل ظهر؛دیگه بعدش نمیدم بهش بخوره اخه اصلا خوب نیست گوارش بچه در بزرگسالی داغون میشه ،الان شوهر بدبخت من از بس مادرش تو بچگی غذای مونده داده بهش الان همش مریضه اصلا هر غذایی میخوره مریضش میکنه گوارشش داغونه؛یکبارم مادرشوهرم به دخترم که یکسالش بود غذای مونده روز قبل داد که بچم به حال مرگ افتاد مسمومیت غذایی گرفت یک شب تو بیمارستان بستری شد ؛اخ که خدا نگذره ازش که هیچوقت اون پیچشش بچمو که مثل مار بچه یکساله بخودش میپیچید رو یادم نمیره بچمو مریض کرد بعد حال بچموهم نپرسید اصلا

من غذایی که امروز درست کنم رو نهایت تا فردا شب‌ به بچه می‌دم. البته موقع گرم کردن همه‌اش رو گرم نمی‌کنم فقط به اندازه یک وعده گرم می‌کنم و اگر نخورد یا خودم می‌خورم یا می‌ریزم برای پرنده‌ها و گربه‌ها! غذایی که تا یکی دو روز تو یخچال بمونه اشکال نداره. اسم‌اش غذای مونده نیست

چه قدر اسراف‌کار هستند بعضی‌ها

غذا رو فقط همون روز داغ کن اگه موند دیگه بش نده من مامانم ب ابجیم نمیده سوپ و شله فقط یک شب میزاره بمونه البته فرنی درست کنی مشکل نداره دوروز بمونه

خدایا تو را غریب دیدم و غریبانه غریبت شدم. تو را بخشنده پنداشتم و گناه کار شدم .تو را گرم دیدم و در سردترین لحظه ها به سراغت امدم.تو مرا ...چه دیدی که وفادار ماندی؟؟                                                                                   کانال دکلمه های خودم @voooice
من غذا روزانه برای بچم درست میکنم یا نهایت تا روز بعد قبل ظهر؛دیگه بعدش نمیدم بهش بخوره اخه اصلا خوب ...

غذای روز قبل مونده حساب می‌شه آخه؟ 😐 در صورتی مونده حساب می‌شه که داخل‌اش شیر یا تخم‌مرغی چیزی داشته یا تو یخچال نگه‌داری نشده یا کلاً غذا یه ایرادی داشته...آحه کی با خوردن غذای روز قبل به حالت مرگ افتاده ؟؟ حتماً مشکل دیگه‌ای بوده

قبلا که شیرخوار بودن روزانه درست میکردم . الان که دوسالشونه یه تیکه بزرررگ گوشت میپزم با آب. بعد اونو سه چهارتا کاسه میکنم میذارم فریزر. هربار یکی رو درمیارم باهاش سوپ درست میکنم . خیلی سریع حاضر میشه . و روزانه وقتی نمیگیره

دنیا اگه عدالت داشت ... مرد هم بکارت داشت ...