2777
2789
عنوان

بخت برگشته

310 بازدید | 21 پست

سلام به همه ی بانوان عزیز...بچه ها میشه بهم راه کار بدین کمتر اذیت بشم..همسر بنده اعتیاد داره یعنی فکرش رو بکن ساعت ۲ تا ۸ شب بساطش پهنه بعد به من میگه فک کن من بیمارم ...من هم با فوق لیسانس بیکارم به هر  دری هم میزنم کار گیرم نمیاد دو تا بچه دارم که ابتدایی هستن ..مادرم هم خیلی مریضه که بخوام پیش مادرم برم نمیدونم چیکار کنم شما ی راه کار بدین کمتر حرص بخورم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم ببرش کمپ یا به بزرگترش بگو وخییلی جدی باهاش حرف بزن نشدم که خب طلاق 

یه صلوات میفرستین واسه سلامتی نینیم 😘خدای خوبم مواظب تودلیم باش۱۴۰۰/۵/۱۲فهمیدم خدایه فرشته گزاشته تودلم،دامن همه منتظراسبز

چرا کمکش نمیکنی ترک کنه ؟خودش نمیخواد ترک کنه؟؟

پدر جان آشوب جهان و جنگ دنیا به کنار ،بحران ندیدن تو را من چه کنم 😭                                                  تو بهشتی شدی اما جهنم شد دنیایم بی تو پدر😢        میشه برای شادی روح پدرم یه صلوات بفرستید💔
اخه من هیچ شغلی ندارم و پولی هم ندارم که بخوام خرج بچه هام کنم 

باید از یه جایی شروع کنی دیگه ... همچین محیطی واسه بزرگ کردن دوتا بچه سمیه 

مطمینم معجزه خدا نزدیکه ناامید نمیشم    میشه یه صلوات واسه حاجت دلم بفرستی ؟؟ممنونم
اصلا نمیخواد ترک کنه میکه مکه الکیه..وای بچه ها ساعت ۹ صبح من خوابم بالا سرم مواد میکشه

بگو مگه خودت نمیگی بیمارم خب بیمار باید بره دنبال درمانش 

خیلی سخته امیدوارم یه راهی پیدا کنی 

پدر جان آشوب جهان و جنگ دنیا به کنار ،بحران ندیدن تو را من چه کنم 😭                                                  تو بهشتی شدی اما جهنم شد دنیایم بی تو پدر😢        میشه برای شادی روح پدرم یه صلوات بفرستید💔

یه خانمی رو میشناختم بنده خدا با همکاری برادرشوهراش و خانواده شوهرش از کمپ یه ماده خواب اور گرفتن

ریختن تو غذاش

وقتی خوابش برده بود کارکنای کمپ اومده بودن برده بودنش

بعد چند وقت برگشت خونه

و الحمدلله دیگه سمتش نرفت و زندگی خوبی دارن

شما هم با فوق لیسانس حتی اگه شده تایپ یا ترجمه انجام بده و بیکار نمون

خدا ان شاءالله به کارت برکت بده

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
اره پرستار بیمارستانه

حالا خوبه زحمت میده کار میکنه

یسریا ک کارم نمیکنن

ایشالا سرش ب سنگ بخوره و ترک کنه دعا میکنم برات

شادی‌های کوچک بیاب خوشی‌‌های کوچک بساز. جوری که بتوانی دوام بیاوری، طوری که زندگی همچنان ارزش زیستن داشته باشد.