2777
2789
عنوان

سینه مرغ رو چطور بپزم خوش طعم بشه

300 بازدید | 39 پست

سلام

بچه ها شوید باقالی پلو آماده داریم.

میخوام مرغ بپزم باهاش بخوریم اما فقط چند تا تکه سینه مرغ مونده. چطور بپزم خوشمزه و قابل خوردن بشه. آخه سینه مرغ خشکه😕

سنگ گران در دست ایام مغلوب آب نرم میگردد سرانجام

بانمک وپیازبپز....بعدریش کن سرخ کن بازرشک وزعفرون....بریزروباقالی پلووو

❤دوست خوبم اگه دوست داشتی واسه  سلامتی پسرم امیرحسین صلوات بفرست.... خدایاازبلاهامحفوظمون بدار..... الهی آمین❤

من الان ماکارانی پختم الان دم‌گذاشتم روش نوشته بود ۵ دقیقه بجوشه من ۷ دقیقه جوشوندم ولی ی کم سفته بازم چیکار کنم سسشم قاطی کردم

ما باید حقیقت را می‌گفتیم.و حقیقت این بود: «نه، اصلاً حالم خوب نیست.»اما هیچکس نمی‌دانست چطور با شنیدن این حقیقت کنار بیاید، بنابراین ما راه‌های دیگری برای بیان آن پیدا کردیم...و از هر جایگزین دیگری استفاده کردیم: موادمخدر، مشروبات الکلی، مواد غذایی، پول، بازوهای‌مان، بدن‌های دیگر. ما به حقیقت خود، به جای صحبت کردن از خود غیرواقعی‌مان، عمل کردیم و گند همه‌چیز درآمد!اما ما فقط می‌خواستیم صادق باشیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من الان ماکارانی پختم الان دم‌گذاشتم روش نوشته بود ۵ دقیقه بجوشه من ۷ دقیقه جوشوندم ولی ی کم سفته با ...

بذار یه کم دم بیفته

آب روغن بدی درست میشه

بذار یه کم دم بیفته آب روغن بدی درست میشه

اب روغن؟الان نیم ساعت دم افتاده برم اب روغن بدم؟

ما باید حقیقت را می‌گفتیم.و حقیقت این بود: «نه، اصلاً حالم خوب نیست.»اما هیچکس نمی‌دانست چطور با شنیدن این حقیقت کنار بیاید، بنابراین ما راه‌های دیگری برای بیان آن پیدا کردیم...و از هر جایگزین دیگری استفاده کردیم: موادمخدر، مشروبات الکلی، مواد غذایی، پول، بازوهای‌مان، بدن‌های دیگر. ما به حقیقت خود، به جای صحبت کردن از خود غیرواقعی‌مان، عمل کردیم و گند همه‌چیز درآمد!اما ما فقط می‌خواستیم صادق باشیم
من الان ماکارانی پختم الان دم‌گذاشتم روش نوشته بود ۵ دقیقه بجوشه من ۷ دقیقه جوشوندم ولی ی کم سفته با ...

نصف استکان ابجوش بریز شعله رو کم کن قشنگ نرم میشه 

چرا وقتی یکی تاپیک عکس میزنه میگه پست بعدی میزارم ولی پست بعد بازم پست میزاره صبر کنید داره میاد🤔یعنی چجوریه هم عکس داره میاد هم استارتر میتونه پست بزاره😯چرا تو تاپیکها میگید بچه ها پست نزارید پربازدید نشه😑پربازدید به معنی جلو رفتن صفحات نیست بخدا به تعداد بازدید😣اینجا کسی جرات نداره بگه دوست داره بچه اش پسر باشه باید حتما عشق دختر باشی وگرنه میجوَنِت😒چرا کاربرا یه عکس خیلی معمولی از خودشون میزارن همه میگن ماشالله برا خودت اسپند دود کن کلی قربون صدقه ش میرن درحالی که دیده شده عکس از آیشواریا گذاشتن میگن ایشش این چیه من ازاین خوشکلترم😯هیچوقت اینایی و که اسکرین شات از پیامهای شوهرشون میزارن که کلی قربون صدقه هم رفتن و درک نمیکنم یعنی واقعا چیزی به اسم حریم شخصی و خصوصی براشون تعریف نشده🤔وای اونایی که تاپیک میزنن فلان کاربر اقا بهم درخواست دوستی داده😷خب قبول نکن و تمام تاپیک زدنت چیه 😣😏اینجا هیچی تو سلیقه کاربرها نیست  

اولا بذار از قبل يخش خوب خوب باز بشه 

يه كم پياز تفت بده زردچوبه بزن و مرغ رو كمي تفت بده بذار تو زودپز البته

٤٠ دقيقه بپزه. آب خيلي كم بريز و زيرشم كم باشه

وقتي خاموشش كردي بذار آبش كاملا كم بشه در حد يه سس غليظ

زعفرونم بزني كه عاليه

جهان سوم جایی است که درآمد یک دعا نویس بیشتر از یک برنامه نویس است

کاش یه کم موادش اب داشت حالا یه کم سس بدون گوشت درست کن کم‌ بریز روش با کم روغن

همه چی درست میشه 
خوشبحالت باقالی پلو میخورین. من شوهرم دوس نداره.همه ش آرزو به دل این غذا موندم.😕😕

عزیییییزم

خیلی خوش مزه اس که

چرا دوس نداره؟!

ضمنا دیروز خواهرشوهرم سفره امام حسن داشت. زیاد درست کرده بود. داد به مادرش بیاره. مادرشوهرمم دید زیاده به اندازه سه نفر داده به ما

من مرغ رو یه کم تفت میدم با پیاز بعدش زعفرون میریزم و  اب گرم میریزم و یه کم رب انار و الوچه.نمک و فلفل و دارچین یه کم.بعد که جوش اومد رب میزنم و میذارم بپزه با حرارت کم تا سسش غلیظ بشه.خیلی خوشمزس

ایه 3 سوره حج.ایه 126 سوره اعراف... دوستان این ایات برای صبر و قضاوت نکردن هست!

وقتي در زودپز رو باز كرده مرغا رو ريش ريش كن دوباره بريز تو همون آب مرغي كه مونده تا بجوشه و آبش در خد يه سس بشه

اگه رژيم نيستي ميتوني مرغاي ريش ريش شده رو كمي با روغن يا كره تفت بدي خوشمزه تو ميشه

بعدا اين مرغا رو لاي برنجت بذار و برنجت رو گرم كن

جهان سوم جایی است که درآمد یک دعا نویس بیشتر از یک برنامه نویس است
اولا بذار از قبل يخش خوب خوب باز بشه  يه كم پياز تفت بده زردچوبه بزن و مرغ رو كمي تفت بده بذار ...

زودپز ندارم😁😁😁

آخه مامانم واسه جهازم نخرید.چون من خیلی حواس پرت و فراموشکارم میگفت میترسم به خودت آسیب بزنی😗