2777
2789
عنوان

هفته 32 بارداری

998 بازدید | 21 پست

خانمایی که هفته های 30 به بعدبارداری  هستن ..من هفته ی 32 هستم خیلی سنگین شدم ..کف پام درد میکنه سرپا وایمیستم ...بدجور خستگی دارم ...حس کار خونه ندارم اصلا...   

عالم همه هیچ و اهل عالم همه هیچ .ای هیچ برای هیچ در هیچ مپیچ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تا سرماه اینجوری بودم ولی الان ۱۷ روزه استراحت مطلق شدم بهترم.شما درد پریودی میاد سراغت؟من تهدید به زایمان زودرسم روزی یه بار یه درد پریودی خفیف میاد و میره

دوست عزیز کامنت بنده در یه تاپیک صرفا برای اظهار نظر برای صاحب تاپیکه لطفا افراد دیگه رپلای نکنید.با تشکر

درد کم...زیاد درد ندارم ...همش خسته ام ...کار تو خونه هم که تمومی نداره ...تاریخ زایمانتون کی هست ؟؟؟منو 9 دی زده دکترم 

درد کم...زیاد درد ندارم ...همش خسته ام ...کار تو خونه هم که تمومی نداره ...تاریخ زایمانتون کی هست ؟؟ ...

۲۱ دی

دوست عزیز کامنت بنده در یه تاپیک صرفا برای اظهار نظر برای صاحب تاپیکه لطفا افراد دیگه رپلای نکنید.با تشکر
سزارین هستید؟تاریختون تقریبا مثل منه.ولی دکترم هنوز وقتشو نگفته

دکترم گفت سزارین ..اما بازم قطعی مشخص نیست