2821
2789
عنوان

یک موضوع عجیب

202 بازدید | 10 پست

برای من همیشه این نکته خیلی جالب بود که اکثریت خانمهای نینی سایت، تو قضیه خیانت نه مردها، که زنها رو مقصر میدونن. به نطرشون همه مردها تابع غریزه هستن و دنبال هر زنی بهشون نگاه کنه میرن یا حتی همشون دنبال زن میفتن وقتی متاهلن و ... و این زنها هستن که باید حریم زنهای دیگه رو حفط کنن و به مرد متاهل محل ندن و بهش رو ندن و ....

و همیشه برام سوال بود ایا زندگی با مردی که خیانت نکرده چون نمیتونه، چون هیچ زنی به مرد متاهل محل نمیده باعث میشه این خانمها فکر کنن شوهر وفادار و علاقمندی دارن؟ اصلا اینکه شوهر ادم خیانت نکنه چون نمیتونه، سعی کرده ها اما هیچکس بهش محل نداده حسن هست؟ 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

حالا امروز دیدم موصوع حادتر از اینهاست، خانمی تاپیک زده بود که با همسرش سر تخت و قد و ... اختلاف داره و همسرشون حرفهای خیلی بدی به ایشون زده بودن. باز خیلی خانمها مسئولیت حرفهای یک مرد میانسال ۴۰ ساله را با خودش نمیدونستن. به مادر و خواهرهاش فحش میدادن که لابد پرطش کردن، لابد یادش میدن و ...

واقعا متحریم، مرد که هیچ ، انسان هم هیچ ، این چه موجودی هست که این خانمها حاصرن باهاش زندگی کنن بخوابن و ازش بچه هم داشته باشن. ادمی که نه شعور نگه داشتن شلوارش رو سر جاش داره، نه تعهد حالیش میشه و مثل گاوی که به پرچم قرمز عکس العمل ناخواسته داره دنبال هر خانمی میفته ، از اون بدتر حتی حرفهای عادی روزمره ای که میزنه هم مال خودش نیست و حتی تو میانسالی میشه پرش کرد و کار یادش داد و عقل و شعور اینکه چی بگه چی نگه را نداره واقعا ارزش زندگی داره؟

اتفاقا غالبا اون مرد  رو مقصر می دونن ک ..

خیلی ها هم، مثل من، مرد رو مقصر میدونن. اما چیزی که من دیدم این بوده کهکاعلب زنها و نقصر میدونن، هم به همسر مرد خاین میگن ببین چی کم گداشتی، هم اشتباه رو از زنی میدونن که وارد رابطه با مرد متاهل شده ( که اشتباه هم کرده) اما میگن مردها معلومه اینجورن اون زن نباید محل میداد

من نظرم اینه هیچ کس و نمیشه قضاوت کرد تا وقتی که جای اون نفر باشیم  تازه هم بهش رسیدم  ح ...

در مورد موندن که مسلما نمیشه قصاوت کرد، اما اینکه همسرت رو مبرا بدونی فرق داره تا اینکه تایید کنی مقصر هست و بگی اما من به دلایل شخصی میمونم