2777
2789
عنوان

دارم میرم بیمارستان😓😓

| مشاهده متن کامل بحث + 724 بازدید | 46 پست

سلام گلم انشالا زایمان راحتی داشته باشی و نی نی گلت وصحیح و سالم بغل بگیری 

ایت الکرسی برات خوندم5 تا صلواتم فرستادم 

دعا کن نی نی منم سالم بدنیا بیاد😄

🔴اگه به من باشه ستاره های آسمونو براش میکنم فرش زیر پاهاش که عوض بشه حال و هواش🔴
انشاالله زایمان راجتی داشته باشی عزیزم ایه الکرسب میخونم برا الان درچه حالی هستی خوبی

مرسی عزیزم درد که ندارم باید امپول فشار بزنن😢

بعضی زخم ها رو باید درمان کنی تا بتونی به راهت ادامه بدی ...بعضی زخم ها باید باقی بمونه تا هیچوقت راهت رو گم نکنی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

استارتر جان انشاءالله بسلامتی فارغ شی و زایمان راحتی داشته باشی و نی نی صحیح و سالم بغل بگیری

واست آیه الکرسی خوندم اگه تونستی خودت هم سوره انشقاق رو بخون.

عزیزم سر زایمان واسه ما هم دعا کن نی نی مون ب موقع بدنیا بیاد و زایمان راحتی داشته باشیم

سلام گلم انشالا زایمان راحتی داشته باشی و نی نی گلت وصحیح و سالم بغل بگیری  ایت الکرسی برات خو ...

انشالا سالم میادبغلت حتما دعات میکنم❤❤❤

بعضی زخم ها رو باید درمان کنی تا بتونی به راهت ادامه بدی ...بعضی زخم ها باید باقی بمونه تا هیچوقت راهت رو گم نکنی

حین زایمان منو هم دعا کن،،خیلی کن فیکونم،،،،

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
استارتر جان انشاءالله بسلامتی فارغ شی و زایمان راحتی داشته باشی و نی نی صحیح و سالم بغل بگیری واست ...

انشقاقو خوندم مرسی گلم انشالا حاجت روا بشی❤❤

ایت الکرسی خوندم واسه برای باز شدن بختم دعا کن .ممنون

چشم گلم❤❤

عزیزم من برات صلوات میفرستم توهم حتما دعا کن مشکلاتم حل بشن😢

مرسی خانومی انشالا حاجت روا بشی🌹🌹🌹🌹