sadina_n مدیر عضویت: 1397/03/15 تعداد پست: 1313 عنوان دارم میرم بیمارستان😓😓 | مشاهده متن کامل بحث + 724 بازدید | 46 پست لطفا دعام کنین زایمان راحتی داشته باشم ونی نیم سالم بدنیا بیاد و هرکس تونست واسم یه ایت الکرسی بخونه خیلی ممنون میشم بعد زایمان همتونو دعا میکنم😘😘😘 بعضی زخم ها رو باید درمان کنی تا بتونی به راهت ادامه بدی ...بعضی زخم ها باید باقی بمونه تا هیچوقت راهت رو گم نکنی 1397/08/17 | 15:09 24 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
گوگولی1373 عضویت: 1397/03/23 تعداد پست: 786 سلام گلم انشالا زایمان راحتی داشته باشی و نی نی گلت وصحیح و سالم بغل بگیری ایت الکرسی برات خوندم5 تا صلواتم فرستادم دعا کن نی نی منم سالم بدنیا بیاد😄 🔴اگه به من باشه ستاره های آسمونو براش میکنم فرش زیر پاهاش که عوض بشه حال و هواش🔴
sadina_n مدیر استارتر عضویت: 1397/03/15 تعداد پست: 1313 انشاالله زایمان راجتی داشته باشی عزیزم ایه الکرسب میخونم برا الان درچه حالی هستی خوبی مرسی عزیزم درد که ندارم باید امپول فشار بزنن😢 بعضی زخم ها رو باید درمان کنی تا بتونی به راهت ادامه بدی ...بعضی زخم ها باید باقی بمونه تا هیچوقت راهت رو گم نکنی
nastia عضویت: 1397/04/17 تعداد پست: 1111 استارتر جان انشاءالله بسلامتی فارغ شی و زایمان راحتی داشته باشی و نی نی صحیح و سالم بغل بگیریواست آیه الکرسی خوندم اگه تونستی خودت هم سوره انشقاق رو بخون.عزیزم سر زایمان واسه ما هم دعا کن نی نی مون ب موقع بدنیا بیاد و زایمان راحتی داشته باشیم
باران190 عضویت: 1395/06/17 تعداد پست: 3445 من خوندم عزیزم 😍 همراهی خدا با انسان مثل نفس کشیدن است.....آرام،بی صدا،همیشگی...
sadina_n مدیر استارتر عضویت: 1397/03/15 تعداد پست: 1313 سلام گلم انشالا زایمان راحتی داشته باشی و نی نی گلت وصحیح و سالم بغل بگیری ایت الکرسی برات خو ... انشالا سالم میادبغلت حتما دعات میکنم❤❤❤ بعضی زخم ها رو باید درمان کنی تا بتونی به راهت ادامه بدی ...بعضی زخم ها باید باقی بمونه تا هیچوقت راهت رو گم نکنی
جییییلت عضویت: 1397/06/12 تعداد پست: 9567 عزیزم برای منم دعا کن ازدواج عالی و سریع کنم فقط الله سبحانه و تعالی رو صدا بزنیم ،،یا الله ادرکنی ،،یا الله مددی ،،بنده های خوب خداوند هم فقط الله رو صدا میزدن 🙂
بهاربهرخ عضویت: 1397/08/01 تعداد پست: 476 مرسی عزیزم درد که ندارم باید امپول فشار بزنن😢 اها به سلامتی انشاالله نی نی صحیح وسالم توبغلت بیاد.
parzhak عضویت: 1397/01/10 تعداد پست: 61416 حین زایمان منو هم دعا کن،،خیلی کن فیکونم،،،، برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
sadina_n مدیر استارتر عضویت: 1397/03/15 تعداد پست: 1313 استارتر جان انشاءالله بسلامتی فارغ شی و زایمان راحتی داشته باشی و نی نی صحیح و سالم بغل بگیری واست ... انشقاقو خوندم مرسی گلم انشالا حاجت روا بشی❤❤ بعضی زخم ها رو باید درمان کنی تا بتونی به راهت ادامه بدی ...بعضی زخم ها باید باقی بمونه تا هیچوقت راهت رو گم نکنی
sadina_n مدیر استارتر عضویت: 1397/03/15 تعداد پست: 1313 ایت الکرسی خوندم واسه برای باز شدن بختم دعا کن .ممنون چشم گلم❤❤ بعضی زخم ها رو باید درمان کنی تا بتونی به راهت ادامه بدی ...بعضی زخم ها باید باقی بمونه تا هیچوقت راهت رو گم نکنی
گوگولی1373 عضویت: 1397/03/23 تعداد پست: 786 انشالا سالم میادبغلت حتما دعات میکنم❤❤❤ مرسی گلم 🔴اگه به من باشه ستاره های آسمونو براش میکنم فرش زیر پاهاش که عوض بشه حال و هواش🔴
sorur97 عضویت: 1397/07/02 تعداد پست: 295 عزیزم من برات صلوات میفرستم توهم حتما دعا کن مشکلاتم حل بشن😢
nastia عضویت: 1397/04/17 تعداد پست: 1111 انشقاقو خوندم مرسی گلم انشالا حاجت روا بشی❤❤ ممنونم.. الهی آمین
sadina_n مدیر استارتر عضویت: 1397/03/15 تعداد پست: 1313 عزیزم من برات صلوات میفرستم توهم حتما دعا کن مشکلاتم حل بشن😢 مرسی خانومی انشالا حاجت روا بشی🌹🌹🌹🌹 بعضی زخم ها رو باید درمان کنی تا بتونی به راهت ادامه بدی ...بعضی زخم ها باید باقی بمونه تا هیچوقت راهت رو گم نکنی