2777
2789
عنوان

دارم میرم بیمارستان😓😓

| مشاهده متن کامل بحث + 724 بازدید | 46 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استارتر برام دعاکن برات یه تسبیح صلوات میفرستم اسمم سمیه😢

عزیزم انشالا حاجت روا بشی واست دعا میکنم

بعضی زخم ها رو باید درمان کنی تا بتونی به راهت ادامه بدی ...بعضی زخم ها باید باقی بمونه تا هیچوقت راهت رو گم نکنی
خدا ان شالله کمکت کنه زایمان راحتی داشته باشی طبیعی یاسز؟

طبیعی😢

بعضی زخم ها رو باید درمان کنی تا بتونی به راهت ادامه بدی ...بعضی زخم ها باید باقی بمونه تا هیچوقت راهت رو گم نکنی

انشاالله زایمان راحتی داشته باشی و نی نیت بسلامت به دنیا بیاد لطفا واسه همه منتظرا دعا کن واسه من و جنینم دعا کن شنبه رفتم سونو دکتر بگه مشکل قبلی وجود نداره و همه چیز عالیه قلب جنینمم تشکیل شده دعا کن مشکلا برطرف بشه و دورازجون نگه سقط کن اخه تا شنبه فقط بهم وقت داده که همه چی نرمال بشه

🙂💕 خدای منم خیلی بزرگه 💕🙂⚘⚘⚘⚘نگران فردایت نباش خدای دیروز و امروز خدای فردا هم هست ... ما اولین بار است بندگی می کنیم ولی او قرنهاست که خدایی می کند ، اعتماد کن به خدایی او⚘⚘⚘

خوندم 

ایشالا زایمان راحتی داشته باشی و نی نیت سالم بیاد بغلت 

میشه واس منم دعا کنی سر زایمانت 🤗❤

نه باران میخواهم نه گریه پنهانی،سکوت میکنم نمیخواهم کسی بداند درد دلم را وقتی ک میدانم تو میدانی(: میشه برام دعاکنیدو صلوات بفرستید♥️😊
آیه الکرسی میخونم برات . ایشالا زایمان راحتی داشته باشی . اگه دوست داشتی واسه نی نی دار شدن منم دعا ...

چشم گلم دعات میکنم انشالا حاجت روابشی

واسه همه اونایی که خواستن دعاشون کنم مطمئن باشن دعاشون میکنم تا خدا حاجتشونو بده🙏

انشاالله زایمان راحتی داشته باشی و نی نیت بسلامت به دنیا بیاد لطفا واسه همه منتظرا دعا کن واسه من و ...

انشالا نی نیه نازت سالمه استرسو ازخودت دور کن منم دعات میکنم مشکلی پیش نمیاد😊