2777
2789
عنوان

طلای بدل معلومه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 458 بازدید | 45 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منکه خیلی پشیمونم ایکاش اونهمه ازخودگذشتگی واسه اینجور آدما نمیکردم

نمیدونم واقعا.خیلیا بهم میگن پشیمون میشه خرج کن.از طرفی هم چون شوهرم خودش خرج میکنه نگرانشم خانوادش هزار تومنی هم کمکش نمیدن 

نمیدونم واقعا.خیلیا بهم میگن پشیمون میشه خرج کن.از طرفی هم چون شوهرم خودش خرج میکنه نگرانشم خانوادش ...

آها کارت درسته برای همسرت اگه آدم قدردانی هست قناعت کن برات جبران میکنه اما من اشتباه کردم برای خانوادشم قناعت کردم آخر با برچسب ساده لوح مواجه شدم

❤️لایکم نکن مهربون❤️  

اصلا زیر بار نرو خودتو بی ارزش نکن بگو وظیفته باید طلا بگیری نمیتونی بگیری چرا زن گرفتی یه ظریف دو سه تومنی بردار الان خرجت نکنه بعدا هم نمیکنه به روشم بیاری میگه خودت نخواستی مردا چشم سفیدن

گروه نارنجی 🧡وزن شروع : ۷۲- وزن هدف : ۵۷💪🧡هدف اول :۶۹، هدف دوم : ۶۵، هدف سوم: ۶۳,هدف چهارم : ۶۰, هدف نهایی:۵۷ 😍⁦♥️⁩
پولشو داره ولی میگه طلا خریدن الان ضرره نمیگیره میگه با پول طلا یه چیزه مهمتر بگیریم 

اگه پولشو داره داری اشتباه محض میکنی. یعنی اشتباه خیلی بزرگ. این مردارو نشناختی. خودتو بی ارزش نکن.  بگو مگه از بهزیستی دختر گرفتی؟ بگو منم واسه خودم شان و عزت دارم. کوتاه نیا اگه پولشو داره.  فقط در یه صورت طلا نگیرین که طرف پولشو نداره .

وقتی ارزش ها عوض میشوند ، عوضی ها با ارزش میشوند.
پولشو داره ولی میگه طلا خریدن الان ضرره نمیگیره میگه با پول طلا یه چیزه مهمتر بگیریم 

اگه پولشو داره داری اشتباه محض میکنی. یعنی اشتباه خیلی بزرگ. این مردارو نشناختی. خودتو بی ارزش نکن.  بگو مگه از بهزیستی دختر گرفتی؟ بگو منم واسه خودم شان و عزت دارم. کوتاه نیا اگه پولشو داره.  فقط در یه صورت طلا نگیرین که طرف پولشو نداره .

ظریف دو سه تومنی یه انگشتر میدن فقط

واقعا؟😐پارسال دی ماه سرویس طلا گرفتم چهار ملیون 😐چقدر گرون شده یا خدا

گروه نارنجی 🧡وزن شروع : ۷۲- وزن هدف : ۵۷💪🧡هدف اول :۶۹، هدف دوم : ۶۵، هدف سوم: ۶۳,هدف چهارم : ۶۰, هدف نهایی:۵۷ 😍⁦♥️⁩
اگه پولشو داره داری اشتباه محض میکنی. یعنی اشتباه خیلی بزرگ. این مردارو نشناختی. خودتو بی ارزش نکن.& ...

دقیقا اشتباهه وقتی یه مرد داره باید خرج کنه واسه زنش نکنه واسه کی بکنه

شوهر منم خودش خرج میکرد, نه خونواده ش. سر همین طلا ما یه دعوای حسابییییی کردیم, اون دست گذاشته یود رو یه سرویس پنج تومنی منم دست گذاشته بودم رو سرویس 15تومنی. خلاصه با دعوا و جنگ همون 15 رو گرفتیم.الان خودش هی میگه چقدر خوب کردی کوتاه نیومدی. زن پسر عموش میخواست نقره بگیره شوهرم هی به من میگفت چقدر دختره بی ارزشه. خلاصه نمیشه از این مردا سر درآورد. 

اره دیگه ببین چقده یه گرم طلا یه پلاک میخوام برا نی نی بخرم خیلط ریزه میزه میشه ۲ تومن

یا خود خداااا 

بیچاره مردم