2777
2789

بچه ها تاحالا شده که وارد دنیای ماوراالطبیعه بشین...من این کار رو قبل از ازدواجم انجام دادم وچیزهای زیادی دیدم...کسی بین شماهست که خاطره ای از جن و ماوراالطبیعه داشته؟؟؟🙄

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماورالطبیعیه منظورت دقیق چیه.من یه صحنه هایی ذیدم بعدا اتفاق افتاده در همین حد

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

خب من خود جن رودیدم به یک شکل خاص باورکنین میخوام بدونم تاحالا کسی دیده وبه شکلی آیا مثل همونی بوده ...

من دیدم.یکی که با این چیزا در ارتباطه گفت خوش بوده فقط شانس اوردی که با جفتش بوده و نیومده سراغت.هنوزم یادم میاد از ترس تپش قلب میگیرم

ایه 3 سوره حج.ایه 126 سوره اعراف... دوستان این ایات برای صبر و قضاوت نکردن هست!

بچه ها من ۵سال پیش به مدت سه ماه روزه گرفتم ازدروغ و غیبت وتهمت وهرچیز بد هم روزه گرفتم ونمازهام رو به  صورت کامل وسروقت میخوندم وبه علاوه روزی صد یادویست یاسیصد به بالا رکعت نماز برای ثواب ورضای خدا بعد ازسه ماه بود که شروع کردم چیزای عجیب واقعی دیدن که خواب نبودن 

وااااا خب شاید یکی برده

نه کسی نبوده.گوشواره هام پیدا شد جای دیگه که امکان نداشته باشه.ولی حلقه شوهرم رفت که رفت

ایه 3 سوره حج.ایه 126 سوره اعراف... دوستان این ایات برای صبر و قضاوت نکردن هست!