کیا با استفاده از کیت همون ماه باردار شده من این ماه کیت گرفتم میشه بگین نتیجه بخش هست یا نه؟
خداجونم دلم برای نی نی نداشتم تنگه😢😭😭😭 خودت بهمون رحم کن و برامون معجزه کن من بهت ایمان دارم خدای خوبم منتظرم بیشتراز این نذار انتظار بکشیم خیلی دوست دارممم😍😘😙😗
عزیزم من پریودهام منظمه ماه قبل اقدامم کیت گرفتم روز تخمک گذاریمو حدس زدم برا ماه بعد برا اساس ماه قبلیبدون کیت اقدام کردم و خدا رو شکر باردار شدم .انشالله برای شما هم جواب میده .
عزیزم من پریودهام منظمه ماه قبل اقدامم کیت گرفتم روز تخمک گذاریمو حدس زدم برا ماه بعد برا اساس ماه ق ...
من ۴ماهه اقدامم ولی هنوز خبری نیس
این ماه خواستم از کیت استفاده کنم
پریهامم منظمه چون یاداشت کردم مال ۴ ماه رو ۲۸ روزه اس
خداجونم دلم برای نی نی نداشتم تنگه😢😭😭😭 خودت بهمون رحم کن و برامون معجزه کن من بهت ایمان دارم خدای خوبم منتظرم بیشتراز این نذار انتظار بکشیم خیلی دوست دارممم😍😘😙😗
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزیزم من پریودهام منظمه ماه قبل اقدامم کیت گرفتم روز تخمک گذاریمو حدس زدم برا ماه بعد برا اساس ماه ق ...
راستی عزیزم چن ماه بود اقدام میکردی