2777
2789

بچه ها خيلي دلم پره خيلي گريه كردم خيلي امشب مادربزرگم و پدربزرگم از كربلا اومدن بعد همه خونواده خاله ها دايي ها دختر خاله ها و ... خونه مادربزگ بوديم اخر شب مادربزرگم به همه نوه هاش و بچه هاشون يه سوغاتي داد به نوه ها يه گلاب پاش از اين تزئيني ها به نوه ها سويشرت شلوار بعد به من و پسرم نداد منم اصلا به روي خودم نياووردم تا اينكه برگشتني تو ماشين مامانم يه گلاب پاش و يه سويشرت شلوار داد گفت مادربزرگ اينو بعد از ظهر داد براي تو و پسرت همونجا انداختمش بغل مامانم گفتم نميخوامش اون موقع كه داشت به همه ميداد چرا نياووردي بدي به من و بچم گفت وااا به ذهنم نرسيد گفتم تو خونه ميدم بهت ولي باور كنيد خيلي حس بدي بود همه بچه ها با ذوق سويشرتاشونو ميپوشيدن ولي مامان من اونو گزاشته بود تو كيفش نميدونم چرا اينكارارو با من ميكنه غرور من واسش ارزشي نداره دلم براي خودم و بچم سوخت ...الانم هفت ماهه باردارم انقد گريه كردم كه چشام پف كرده ....

عزیزم کارشون درست نبوده ولی اینهمه گریه نداشته تو هم بخاطر بارداری حساس شدی

وقتی ناراحت شدی به خودت بگو بخاطر نی نی گریه نمی کنم گناه داره اون بچه تو شکمت که سوییشرت نمیخواد یه مادر آروم میخواد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعدشم كه يه مسئله ديگه بين من و دختر خالم پيش اومد بدتر ناراحت شدم پسرم ٤ سالشه خيلي پرخاشگره بچه هارو هل ميده به بچه ها ميگه خفه شو برو گمشو به خدا خودمم خجالت ميكشم از رفتارش بعد دختر خالم گفت بچت همه رو ميزنه بي أدبه با اونم بحثم شد كلا امشب از زندگي نا اميد شدم

ااااووووو لوسی چقدر.منم یه پدربزرگ دارم اصلا زورش میاره مامان بابام هر دوشون شاغلن.همه رو دعوت میکنه خونش ولی ما که میریم خونشون ندونسته،جوری بدرفتاری میکنه که مامانمو اشکشو در بیاره بعدم برا هیچکدوممون سوغاتی نمیاره هروقتم بتونه پول زور از مامان بابام میگیره

عزیزم کارشون درست نبوده ولی اینهمه گریه نداشته تو هم بخاطر بارداری حساس شدی وقتی ناراحت شدی به خودت ...

اخه بچم رفت يه دفه مال دختر دختر خالمو گرفت گفت اين ماله منه دلم تيكه تيكه شد

با احترام به همه مادرا،اما بعضى موقع ها مامانا هم خنگ بازى درميارن يا جوزده ميشن

مامانم خيلي دوسم داره ولي در مقابل خواهراش همش فك ميكنم بين من و اونا اونا در انتخاب ميكنه

عزیزم خودتو ناراحت نکن برا بچه خوب نیست. مامانت کار خوبی نکرد من اگه جای تو بودم همونجا گریم میگرفت. ولی کلا خیلی حساس شدی

نی نی مامان دوست دارم تو بهترین هدیه خدایی. خدایا مواظبش باش

بیخیال بابا نمیدونم چرا از بقیه انتظار دارید

انتظار نداشته باشید زندگیتون اروم و خوشه ،حالا مثلن سویشرت و گلاب پاش میداد استفاده میکردی  ،سوغات پیر اینا چ بدرد میخوره عزیزم،بزن ب بیخیالی

الهی..هرکی ذهنش درگیره آرامش به دلش بنداز و کمکش کن
ااااووووو لوسی چقدر.منم یه پدربزرگ دارم اصلا زورش میاره مامان بابام هر دوشون شاغلن.همه رو دعوت میکنه ...

نميدونم اخه فك كن بيست نَفَر دورتن دارن در مورد رنگ لباس بچه هاشون حرف ميزنن بعد مني كه هم پرچم زدم براشون هم صد تومن تو راهي دادم هيچي نميدونم خيلي حس بدي بود خيلي

عزیزم خودتو ناراحت نکن برا بچه خوب نیست. مامانت کار خوبی نکرد من اگه جای تو بودم همونجا گریم میگرفت. ...

خداروشكر يكنفر مثل خودم پيدا شد اخه خيلي حالم بد شد تو راه گفتم چرا اينكارارو ميكني مامان مگه بچه من دل نداره مگه من دل ندارم همش ميگه تو حساسي

بیخیال بابا نمیدونم چرا از بقیه انتظار دارید انتظار نداشته باشید زندگیتون اروم و خوشه ،حالا مثلن سو ...

دقیقا درسته،منم کلا از کسی انتظار ندارم حتی زایمان کردم بیان دیدنم چه برسه برام چیز هم بیارن،والا مردم اعصاب ندارن چه انتظاری داری