سلام خانوما یه سوال... ده روزه زایمان کردم تا امروز خونریزی در حد پریودی داشتم امروز کلا زرد شده بجای خون قرمز!!!عفونته یا طبیعیه؟بخیه هامن هنوز خوب نشدن و به شدت دردناکن
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
واسه منم اینجوری بود من روز سوم چهارم از درد زیاد فک کردم عفونت دارم پا شدم باز رفتم بیمارستان گفتن نه خیلی هم خوبه عفونت نداری. من هربار دستشویی میرفتم یه کاسه آب گرمو یکم بتادین قاطی میکردمو خودمو میشستم بعدشم با سشوار کاملا خشک میکردم.
بخیه هاتون نیفتادن شماهم؟رفتین دکتر ببینه؟دکتربه من گفت داره عفونت میکنه بشین تو ابو بتادین. بدتر در ...
آخ آخ چرا بهش نرسیدی از همون اول؟ ولی من آبو بتادین میزدم نمیسوخت. شاید بخاطر عفونت کمی که داری میسوزه. حمومم میری لگنو آب گرمو بتادین بریز بشین توش. از اول تا آخر همونجا باشو سرتو شامپو اینا بزن.