2777
2789
عنوان

خونریزی بعد زایمان طبیعی

180 بازدید | 9 پست

سلام خانوما یه سوال... ده روزه زایمان کردم تا امروز خونریزی در حد پریودی داشتم امروز کلا زرد شده بجای خون قرمز!!!عفونته یا طبیعیه؟بخیه هامن هنوز خوب نشدن و به شدت دردناکن

آقا محمد مهدی من متولد 97/8/7

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم ۱۵ روزه زایمان کردم دوروزه ترشحاتم بصورت زردآبه وبخیه هام😢

بخیه هاتون نیفتادن شماهم؟رفتین دکتر ببینه؟دکتربه من گفت داره عفونت میکنه بشین تو ابو بتادین. بدتر دردناک شدن اینکارو کردم

آقا محمد مهدی من متولد 97/8/7
یعنی زرد زرد شدن طبیعیه؟

واسه منم اینجوری بود من روز سوم چهارم از درد زیاد فک کردم عفونت دارم پا شدم باز رفتم بیمارستان گفتن نه خیلی هم خوبه عفونت نداری. من هربار دستشویی میرفتم یه کاسه آب گرمو یکم بتادین قاطی میکردمو خودمو میشستم بعدشم با سشوار کاملا خشک میکردم. 

بخیه هاتون نیفتادن شماهم؟رفتین دکتر ببینه؟دکتربه من گفت داره عفونت میکنه بشین تو ابو بتادین. بدتر در ...

آخ آخ چرا بهش نرسیدی از همون اول؟ ولی من آبو بتادین میزدم نمیسوخت.  شاید بخاطر عفونت کمی که داری میسوزه. حمومم میری لگنو آب گرمو بتادین بریز بشین توش. از اول تا آخر همونجا باشو سرتو شامپو اینا بزن. 

بخیه هاتون نیفتادن شماهم؟رفتین دکتر ببینه؟دکتربه من گفت داره عفونت میکنه بشین تو ابو بتادین. بدتر در ...

فقط یدونه که جاشم درد میکنه 

نه از هرچی دکتر ومطب وبیمارستان هس حالم به هم میخوره