daniela93 مدیر عضویت: 1397/06/30 تعداد پست: 669 عنوان عضو نفرت انگیز بدن | مشاهده متن کامل بحث + 572 بازدید | 47 پست بچه ها کسی هست از یه ایراد بدنش خوشش نیاد و روشم نشه به کسی بگه یا واسه درمانشم ندونه راهی هست یا نه! حتی اینجا هم دارم مینویسم دودلم از بس حساس شدم😓 کاش میشد سرنوشتو از سرنوشت 1397/08/16 | 17:57 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
شیییلاااااااا عضویت: 1397/07/09 تعداد پست: 1789 همه جا ی بدن درست آفریده شده ولی زیر بغل سمت راست بدنم چربی اضافه داره خیلی حالم گرفته میشه لباسهای دکلته نمی شه بپوشم شما راهی برا ش دارید ؟هر چی هم ورزش میکنم و رژیم گرفتم لاغر شدم ولی اون قسمت مونده
javaneh عضویت: 1396/10/03 تعداد پست: 5488 خب برشون دارید بزارید ناخن های خودتون بلند بشه فقط یک کم مراقبت کنید ازشون خیلی زود بلند میشه مثل نا ... نکاشتم چون دوست ندارم .کلا بصورت کاملا ارثی بلند نمیشه . خیلی هم رسیدگی کردم یه مدت خوبه ولی دوباره شکننده میشن ....چه بود آن آهِ عميق, که حتى در مهمانىهاى شلوغ ,دست از گريبانِ ما نمىكشيد؟
دختری_از_جنس_غم عضویت: 1397/04/20 تعداد پست: 11968 نکاشتم چون دوست ندارم .کلا بصورت کاملا ارثی بلند نمیشه . خیلی هم رسیدگی کردم یه مدت خوبه ولی دوباره ... منم ناخن هام شکننده بود بهشون رسیدگی کردم بلند شد و محکم شد میشه برای رسیدنم به بزرگترین آرزوم دعا کنید 🙏❤️