2777
2789
عنوان

توقع بجا يا نا بجا؟!

106 بازدید | 15 پست

بچه ها شوهرم عجيب روى اينكه من صبحا پاشم براش صبحونه اماده كنم حساسه. خيلى وقتا غذا درست ميكنه لباساى خودشو ميشوره كلا كار خونه پاش بيفته انجام ميده و كلا هم از من انتظار نداره كار خونه انجام بدم حتى اشپزى هم ميگه نميخواد كنى. اما خييلى اصرار داره من صبحا براش صبحونه اماده كنم. چند بارم شديد سر اين موضوع باهام دعوا كرده ميگه وظيفته! امروز مريض بودم با زور بيدارم كرده. خودمم صبحونه نميخورم اما بايد واسش اماده كنم خودمم بشينم كنارش! انگار بهش زور داره كه اون بره سر كار من خونه بخوابم. البته منم شاغلم معمولا يكى دو ساعت بعد اون بايد برم سر كار بعضى وقتا هم كاريم نداره ميزاره بخوابم. اما انگار تو دلش حرص جمع ميكنه. خوب منم بعضى وقتا سختمه واقعا صبح مثلا ساعت ٧ بيدار شم براش صبحونه بزارم و بشينم نگاش كنم 😞😞 الانم سر اين موضوع با هم قهريم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالا امروز که مریض بودی باید مراعات کنه ولی خوب دوست داره چه اشکالی داره شبا زودتر بخواب برس به خودت صبحا تا بری سر کار یه ماسک بزار

زندگیمون شده ؛"اشکال نداره،از هیچی که بهتره
اولش گفت فردا مريضى پا نشو. من يكم باهاش يكى بدو كردم اونم لج كرد گفت بايد پاشى 

رابطتون مثل رییس و کارمنده چرا؟

من خودم هیچوقت بلند نمیشم.ولی خب چون همسرت براش مهمه انجام بده

ولی اونم باید بلد باشه چطوری درخواستشو مطرح کنه نه با زور 

اعتقاداتت تو رو انسان بهتری نمیکنه،اما،اعمال و رفتارت چرا...! 
رابطتون مثل رییس و کارمنده چرا؟ من خودم هیچوقت بلند نمیشم.ولی خب چون همسرت براش مهمه انجام بده ولی ...

چون از من ١١ سال بزرگتره بيشتر از اينكه رابطمون صميمى باشه به قول شما رئيس و كارمنديه. البته خودش ميگه نميخواد اينجورى باشه ولى انگار به صورت ناخودآگاه اينطورى رفتار ميكنه

افرين چه شخصيت باحالى دارى خوشم اومد 😍😘

اخه حال میده اونجور پر انرژی میری یه روز دوش بگیر یه روز خونه رو جمع کن یه روز ناهار و شامتو بذار منم قبلا بلند نمیسدم الان پسرم مدرسه میره مجبورم پاشم میفهمم چقد خوبه کاش من میرفتم سر کار اونوقت با برنامه تر بودم تو زندگی

زندگیمون شده ؛"اشکال نداره،از هیچی که بهتره
سیاست داشت باش باید میگفتی با اینکه مریضم ولی بخاطر تو پا میشم اونم ک میدید حال نداری خودش از خیرش م ...

اخه خيلى پررو هستش. اينكه بهم دستور ميده و ميگه وظيفته خيلى زور داره بهم ☹️☹️

چون از من ١١ سال بزرگتره بيشتر از اينكه رابطمون صميمى باشه به قول شما رئيس و كارمنديه. البته خودش مي ...

دستور شنیدن واقعا سخته.سعی کن باهاش حرف بزنی در ارامش

بگو که از دستور شنیدن خوشت نمیاد در شان همسرش باهات رفتار کنه نه کارمند ادارش.بگو دوست داری منم دستوری حرف بزنم؟ازین به بعد بگم باید فردا راس ساعت۵غروب مثلا خونه باشی؟

اعتقاداتت تو رو انسان بهتری نمیکنه،اما،اعمال و رفتارت چرا...! 

والله خوشبحالت ک رو چیزای ب این کوچیکی اختلاف داری . واقعا یه صبحونه درست کردن ارزش نداره ک بخاطرش کام خودت و شوهرت رو تلخ کنی. سخت نگیر عزیزم . من شوهرم یه لیوان رو هم جابجا نمیکنه . این خیلی  خوبه ک شوهرت تو کارا کمکت میکنه و میگه غذا هم نمیخواد درست کنی . شما یک بدیشو به بقیه خوبیاش بیخش

دل نهادم به صبوری که جز این چاره ندارم.....