2777
2789
عنوان

چند هفتگی تکونخوردن نی نیتون و فهمیدین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 236 بازدید | 43 پست
یعنی قبلش هیچ چیزی حس نمیکردی داخل شکمت؟نبض یا حرکتی؟

نه اصلا

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانوما نوشتن ۲۰ و ۲۲ هفته ،امیدوار شدم  به حدی هیچی حس نمیکنم که بعضی وقتا میگم ینی واقعا وجود ...

😂😂😂منم دقیقا میگم یعنی چیزی هس تو شکمم😂البته من یه تکونی حس میکنم که نمیدونم اونه یانه😕انومالی رفتی؟

خدایا بابت نی نی تو دلیم شکرت😍ممنونم 👪

16 هفتگی البته از یه هفته قبلش یه چیزای ضعیفی گاهی حس میکردم اما دیگه 16 هفته کاملا واضح بود 

عشق یعنی آیلینو باباش😍😍😍💕 به نیت مادر شدن همه منتظرای نی نی💕اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى‏ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ💕💕
من انومالی رفتم .بری خیالت راحت میشه نی نی هس😂

پسره عزيزم؟ من ١٦ هفته و ٢ روزم چيزي حس نميكنم واسه اخراي ابان واسم انومالي زده. ميشه عكس از سونو انومالي بدي؟

ندارم هيچ اميدي به اين دنياي تبعيدي... كه من از بد بياباني گرفتم راه دريا را..
چقدر زود حتما جفتت خلفی بوده

باور کن نمیدونم خارجکی نوشته بود این دکترام که چیزی نمیگن فقط گفت جفتت پشت نی نیه برا همین متوجه میشی حرکاتشو

عشق یعنی آیلینو باباش😍😍😍💕 به نیت مادر شدن همه منتظرای نی نی💕اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى‏ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ💕💕
پسره عزيزم؟ من ١٦ هفته و ٢ روزم چيزي حس نميكنم واسه اخراي ابان واسم انومالي زده. ميشه عكس از سونو ان ...

اره پسره گلم .16هفته و 2روز خیلی زوده برای حس کردن ایشالا چند هفته دیگه حس میکنی☺از عکس جنین عکس بدم یا متنش؟

باور کن نمیدونم خارجکی نوشته بود این دکترام که چیزی نمیگن فقط گفت جفتت پشت نی نیه برا همین متوجه میش ...

اره پشت نی نی همون جفت خلفیه

اره پسره گلم .16هفته و 2روز خیلی زوده برای حس کردن ایشالا چند هفته دیگه حس میکنی☺از عکس جنین عکس بدم ...

منم عجله ندارم هروقت خواست تكون بخوره😊 از عكسش بده خيلي واسم سواله چجوري اونجارو ميبينن جنسيتو ميفهمن😐😂

ندارم هيچ اميدي به اين دنياي تبعيدي... كه من از بد بياباني گرفتم راه دريا را..