2777
2789
عنوان

به شوهرم گفتم طلاق میخوام با یه بچه سه ماهه😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 9465 بازدید | 163 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

30 سالمه ...8 ساله ازدواج کردیم چند سالم دوست بودیم ..اصلا انگار میل جنسی نداره

عه؟؟؟ پس خیلی سرده. مگه میشه اینقد؟ 

خب ناراحتی نداره آبجی. چیزای گرم و مفید بخوره درست میشه. آتیش میگیره. 

مثل قطره گل سرخ. زعفرون. حلوا. چای دارچین و نبات و... 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

استارتر براش چای دارچینی درست کن گرمی بده بهش توغذا ادویه زیاد استفاده کن زنجبیل دارچین.

قطره گل سرخم شنیدم خوبه. 

میگمــــــا .....طرف همچیـــن خودش ومیگیــره انگار ترکـــــــــــــــــه😍😁یاشاسین تورک یاشاسین ایران😍👍
اینهمه سال باهاش حرف زدم منطقی ..قهر کردم .. دعوا کردم ..التماس کردم و هر راهی رو رفتم التماس کردم ب ...

دست خودش نیست همونجوریکه ما نیاز داریم اون اصلا نیاز نداره باید ببری پیش سکسولوژیست درمان بشه این یه بیماری.

زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن  یعنی  خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧
هزار تا راه داره طلاق چرا با یه سکسولوژیست مشورت کن درمانهای گیاهیی هن داره 

میره دکتر قبول نمی کنه درد زندگیمان اینجاست .. بخدا خیلی مرد خوبیه هزار تا رفتار خوب داره ولی این چیزی که حلال مشکلات زناشویی نداره ... مردم بسکه غرورمو شکستم رفتم سمتش ..  حالم از خودم بهم میخوره

گفت منم خسته شدم بسکه این موضوع رو توی روم آوردی ..دیگه حوصله ندارم برو هر کار میخوای بکن خونه رو می ...

😒😒خب نیاز جنسی خیلی مهمه اگه تامین نشه ممکنه به جاهای دیگه کشیده بشه؟ استارتر منظورم شمانبودیا کلی گفتم 

میگمــــــا .....طرف همچیـــن خودش ومیگیــره انگار ترکـــــــــــــــــه😍😁یاشاسین تورک یاشاسین ایران😍👍