2777
2789
عنوان

روش های طبیعی برای درمان ریزش ابرو

7695 بازدید | 4 پست
روش های طبیعی برای درمان ریزش ابرو:
((((((برگرفته از ویژه نامه تندرستی ))))))
اگر مبتلا به ریزش ابرو هستید و نمی خواهید از درمان های شیمیایی استفاده کنید نگران نباشید درمانهای طبیعی بسیاری برای ریزش موی ابرو وجود دارند اگر یکی از این روش ها را امتحان کردید و نتیجه نگرفتید نا امید نشوید و روش دیگری را امتحان کنید
*به مدت دو تا سه هفته هر شب ابروها را با روغن کرچک ماساژ دهید روغن کرچک به رشد مو کمک میکند یا حداقل ریزش آن را کاهش میدهد
*روغن نارگیل و زیتون نیز میتوانند موجب افزایش رشد مو شوند ماساژ این روغن ها مانع از دست رفتن پروتئین مو شده ودر نتیجه منجر به رشد طبیعی آن میشود
*ماساژ دادن آب پیاز روی ابروها موجب تحریک رشد مجدد آن میشود
*استرس ونگرانی فکری را از خود دور کنید و تاثیر آن رادر رشد طبیعی ابروهای خود مشاهده کنید
*مسواک نرمی را به آرامی روی ابروی خود ماساژ دهید این کار ضمن تحریک فولیکول های مو از طریق افزایش جریان خون درآن ناحیه موجب حرکت دادن سلولهای مرده و باز کردن روزنه های مو ودر نهایت رشد مجدد ابرو میشود
*یک قاشق چای خوری روغن زیتون را با یک عدد قرص نعناع یا روغن رزماری مخلوط کرده وروی ابرو ماساژ دهید
(به نظر من این روش ها رو واسه موی سر نیز میتوان استفاده کرد)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.