2777
2789
عنوان

شیر کم

88 بازدید | 5 پست

سلام مامانا به دادم برسید

تا دیشب یه سینم شیرش عالی بود که از سینم میریخت یه سینم کلا کم بود ولی بازم خوب بود

دیشب از سینم ۱۵۰ سی سی شیر دوشیدم بازم داشت ولی صبح که از خواب بیدار شدم سینه هام شلو ول هستشو اصلا شیر نکرده. دم کرده رازیانه و عرقشو .قطره شیر افزا خوردم ولی بی فایده به زور فقط ۳۰ سی سی میدوشم

بچم ۲۰ روزشه تا چند روز پیش اصلا سینمو نمیخورد مجبور بودم بدوشم ولی الان که چند روزه میگیره امروز شیرم اینطوری شد الان واسه شبش از جفت سینه هام تونستم ۶۰تا بدوشم تا صبح چکار کنم گرسنش میمونه.شبا سینه نمیگیره میدوشم میدم

حالا چکار کنم تورو خدا راهکار بدید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تا آخرش که نمیخوای شبا همیشه با شیشه بدی کم کم یادش بده سینتو مک بزنه اینجوری خودش حتما شیر بیشتری م ...

نمیدونم فک کنم خودمم تنبلیم میشه شبا بدم مک بزنه

ولی در حال حاضر تعجبم از اینه که خوب بود شیرم امروز چرا کم شد به این شدت یهو

مایعاتم میخورم دم کرده زیره و رازیانه اینا ولی شیرم فوق العاده کم شده

نمیدونم فک کنم خودمم تنبلیم میشه شبا بدم مک بزنه ولی در حال حاضر تعجبم از اینه که خوب بود شیرم امرو ...

عیبی نداره بعضی وقتها ترشح شیر نوسان پیدا میکنه یه بار کم یه بار زیاد میشه،بعضی وقتها کم شدنش شاید از خستگی یه کم خوابی یا استرس یا چیزای دیگه باشه ولی شما مایعات ولرم وشیرین بخور تو افزایش شیر خیلی موثره

همانا بایاد خدا دلها آرام گیرد