2777
2789
عنوان

♥︎آمار شبانه زنده داران و سربازان نینی سایت ❤︎

| مشاهده متن کامل بحث + 2593 بازدید | 412 پست
اون حموماي قديم كه مامانا ميسابيدنمون دولايه ازمون ميرفت ميومديم عش ميكرديم و ميگفتن😂

اره بخدا

کف دستامون پوست مینداخت ،حمومموم که داغ

بعدشم که شش تا لباس روهم تنمون میکردن زیرلحاف😂😂😂

هر چه دلم خواست ، ن آن میشود،💚💚💚 هر چه خدا خواست همان میشود💜💜💜💙

غیراز شما کی بیداره

من تنها بیدارم و پدرشوهرم درحال خرو پفه😅😅

میرسد روزی که بی هم میشویم..یک به یک از جمع هم کم میشویم..میرسد روزی که ما درخاطرات..موجب خندیدن و غم میشویم..گاه گاهی یاد ما کن ای رفیق..میرسد روزی که بی هم میشویم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

😂😂😂سبزی ندارم ولی چاقومو اماده کردم🔪🔪برا سبزی پاک کردن

نه خواهر چاقو رو بذار زمین،اب شنگولی بهت نساخته میزنه لت و پارمون میکنی😁😁😁😁😁😁

مردم معترض تروریست نیستن، ولی تروریستا لا به لای مردم بودن(مردم رو سپر انسانی کردن برای نبرد نهایی). یکی از اصول اسلام عدالته، اگه مثلا ۴ همسری رو قبول نداشته باشی از دین خارج نشدی (ادامه آيه مد نظر گفته شده، نمیتونید عدالت برقرار کنید و به یه همسر اکتفا کنید وگرنه جز کافران هستید)👈 روشنفکرنماها معتقدن امر به معروف یعنی فضولی! ولی خودشون صبح تا شب در حال تلاشن که دیگران رو به کاری که از نظر اونها درسته هدایت کنن و در پی آزاد کردن نادانها هستن 👈 خدایا هزاران بار شکرت

آخه بی دلیل هم..... میشود😚😁خیلی حسوده

حسود خوبه 

ك و ن سوختن 

كه داداشش عاشقته 

اسفند دود بشه 

با عنبر نسا 

زمين گرده ودنياكوچيك🌎زندگي قانون باورهاولياقتها🌈  قانون جذب رازِبزرگ زندگی🦄كارمارازِكائنات♻️خدامعجزه میکنه🔮شانس اسم دومِ خداست وقتي ميخواد امضاش زير آرزوهات ناشناس بمونه🙏 انرژی مثبت تنها چیزیه ک بجای نصف شدن دوبــرابـر و حتي صدبـرابـر ميشهـ♡ الهي شكـرت💙 خدايا هم اكنون ب قلبم بيا و آرامشي عطا فرما از جنس خودت💚 پس از هر سختي آساني هست خدا دوبار تكرار كرد ك دلامون قرص باشه 💛♌︎♪♺❤︎⚅♾♥︎∞♡☯︎☂︎ઈ(◕ั◡◕ั)*゚
سبزي خورد كنا رو ميديم بهت 

بده بیاد 

راستی خواهر این اقدس همسایه بغلیه نصرت اینارو دیدی؟چ فیس و افاده ای داره بخدا

(الکی مثلا ما همسایه ایم و داریم غیبت میکنیم)😐😐

خیابان پاییز 🍂 کوچه مهر❤ پلاک ۵ 😄                                                                                                   قسم به تین و عنکبوت به مرغ باغ ملکوت                      ازته دل برات بگم دنیا فدای تارموت❤                                                                                                       غصه نخور دیووووونه 😄       کی دیده شب بمونه؟😍                                                                                   بالاخره همه چی درست میشه 😔  درستم نشد تموم که میشه                                                                                         💔ازبخت بدم آینه فروش شهر کوران شدم💔😔
آرهههه چ خوب یادته...ولی خوزستان زندگی میکنیم

دههههه پ چی فک کردی😀😀😀😀😀😀

مردم معترض تروریست نیستن، ولی تروریستا لا به لای مردم بودن(مردم رو سپر انسانی کردن برای نبرد نهایی). یکی از اصول اسلام عدالته، اگه مثلا ۴ همسری رو قبول نداشته باشی از دین خارج نشدی (ادامه آيه مد نظر گفته شده، نمیتونید عدالت برقرار کنید و به یه همسر اکتفا کنید وگرنه جز کافران هستید)👈 روشنفکرنماها معتقدن امر به معروف یعنی فضولی! ولی خودشون صبح تا شب در حال تلاشن که دیگران رو به کاری که از نظر اونها درسته هدایت کنن و در پی آزاد کردن نادانها هستن 👈 خدایا هزاران بار شکرت

خواهر سبزي خورد كن مگه چاقو نداشتي

دارمش خواهر گذاشتم همه رو پاک کنیم بعد خوردشون کنیم

خیابان پاییز 🍂 کوچه مهر❤ پلاک ۵ 😄                                                                                                   قسم به تین و عنکبوت به مرغ باغ ملکوت                      ازته دل برات بگم دنیا فدای تارموت❤                                                                                                       غصه نخور دیووووونه 😄       کی دیده شب بمونه؟😍                                                                                   بالاخره همه چی درست میشه 😔  درستم نشد تموم که میشه                                                                                         💔ازبخت بدم آینه فروش شهر کوران شدم💔😔

مادرشوهر من هربار بياد خونه م بايد داخل همه كمدا و كشوها و كابينتارو ببينه.سر اين كارش كارمون به طلاق كشيد.بيشتر از يكسال باهاشون رفت و آمد نكردم.يه ما پيش بعد از حدود يكسال و نيم اومد خونه م بعد از كلي نصيحت ديگران كه ديگه فضولي نكن سرك نكش به همه چي كار نداشته باش.خانم و با شخصيت اومد و رفت.دو هفته پيش دوباره اومد ولي نتونست خودشو كننرل كنه.من بيرون بودم باهم اومديم خونه تا درو باز كردم پريد تو.تا من كفشامو در آرم و كفشامونو بزارم تو جاكفشي تمام كابينتارو باز كرد ديد تازه پررو ميگه خريداتو بيار بزار تو اين كابينت اينجا جاشه

همه به جرم مستي سرِ دارِ ملامت،ميميريم و ميخونيم سرِ ساقي سلامت

اینا هم خیلی میسوزن..شوهر منم اینجا ک میایم بیشتر دورم میگرده و اونا یقه خودشونو ج. میدن😅😅

میرسد روزی که بی هم میشویم..یک به یک از جمع هم کم میشویم..میرسد روزی که ما درخاطرات..موجب خندیدن و غم میشویم..گاه گاهی یاد ما کن ای رفیق..میرسد روزی که بی هم میشویم
غیراز شما کی بیداره من تنها بیدارم و پدرشوهرم درحال خرو پفه😅😅

😂😂😂😂

من خونمون و مامانم خروپف ميكنه در اتاقشون هم باز 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️😂😂

فردا بايد برم بازار انبارگردي داريم 

عصر هم پهنم خونه مادرشوهر بايد شكايت كنم از پسرش

زمين گرده ودنياكوچيك🌎زندگي قانون باورهاولياقتها🌈  قانون جذب رازِبزرگ زندگی🦄كارمارازِكائنات♻️خدامعجزه میکنه🔮شانس اسم دومِ خداست وقتي ميخواد امضاش زير آرزوهات ناشناس بمونه🙏 انرژی مثبت تنها چیزیه ک بجای نصف شدن دوبــرابـر و حتي صدبـرابـر ميشهـ♡ الهي شكـرت💙 خدايا هم اكنون ب قلبم بيا و آرامشي عطا فرما از جنس خودت💚 پس از هر سختي آساني هست خدا دوبار تكرار كرد ك دلامون قرص باشه 💛♌︎♪♺❤︎⚅♾♥︎∞♡☯︎☂︎ઈ(◕ั◡◕ั)*゚

@لیییییییلا  بیا اینجا سبزی پاک کنیم😁

ᴛʜɪɴᴋ ʙɪɢ ʙʟɪᴇᴠᴇ ʙɪɢ ᴀᴄᴛ ʙɪɢ       ᴀɴᴅ ᴛʜᴇ ʀᴇsᴜʟᴛs ᴡɪʟʟ ʙᴇ ʙɪɢ                                                                          تاپـیك روزانه صلوات 🌱🌸🌱    
ب منم یکم سبزی بدین😁

باشه بیااااااا🔪🔪🔪🌿🌿🍀🍀🌿🌿🌱🌱🌱تمیز پاک کن جون ننت،من حساسم😀😀😀😀

اینا هم خیلی میسوزن..شوهر منم اینجا ک میایم بیشتر دورم میگرده و اونا یقه خودشونو ج. میدن😅😅

جووون 

چشم_بددور# 💙