2777
2789

خانمایی ک تجربه زایمان دارن بگن...من هفته ۳۳ تمام هستم...بچم درست روی خط شورتم تکون میخوره...خیلی هم زیاد هست تکون هاش...ینی الان ۱۰ دقیقه هست ک یکسر داره تکون میخوره و شکمم بالا پایین میره...چیکارکنم؟طبیعیه؟میترسم...میگن اینجور مواقع احتمال زایمان زودرس زیاده...تا میشینم هم حس میکنم درست روی واژنم حرکت میکنه و مثل ترکیدن حباب هست حرکاتش

دخترم رو اولین بچم رو در ۳۵ هفته و ۵ روز بدون هیچ دلیلی از دست دادم.دو هفته مونده بود بغلش کنم.چشمام پر اشکه.برای آرامش خودم و شوهرم صلوات میفرستی؟لباساش و اتاقشو وسایلاشو میبینم دق میکنم😢😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عادی عزیزم نگران نباش کارزیادکردی.شیطونه

وای خدا به دادم برسه پس 

دخترم رو اولین بچم رو در ۳۵ هفته و ۵ روز بدون هیچ دلیلی از دست دادم.دو هفته مونده بود بغلش کنم.چشمام پر اشکه.برای آرامش خودم و شوهرم صلوات میفرستی؟لباساش و اتاقشو وسایلاشو میبینم دق میکنم😢😭

من دخترم شبامیخوابیدصبحاراس ساعت ده ورب بیدارمیشدمنوبیدارمیکردالانممم همونه به دنیااومده

خدایامرسی بابته شوهره خوبه ودخترعزیزم خیلی دوستت دارم ...برای زندگی بهترم میشه بی زحمت صلوات بفرستین ممنون دوستان خوبم  
وای منم ۳۵ هفتمه و بدجور تو شکمم تکون میخوره....منم خیلی میترسم.البته من هفته ای یک بار نوار قلب میگ ...

چرا نوار قلب میگیری؟من اصلا نگرفتم

من دخترم شبامیخوابیدصبحاراس ساعت ده ورب بیدارمیشدمنوبیدارمیکردالانممم همونه به دنیااومده

وای چقدر باحال...خدا برات نگهش داره

منم یهو دلم تنگ شد واسه تکوناش اصلا یادم رفته بود الان یهو انگار دوباره حسش کردم

ان شالله بچه هاتون رو خدا سالم نگه داره براتون