2777
2789
عنوان

سیسمونی نوزاد

122 بازدید | 9 پست

بچه ها لطفا بیایین بگین واسه سیسمونی چه چیزایی ضروریه و باید حتما بگیرم آخه نمیخوام تو این اوضاع داغونه اقتصادی چیزایی بگیرم که استفاده نکنم ازشون

Live the moment now✌

لباس کم بخر فقط واسه دو سه ماه اول، کفش نخر، پستونک و شیشه ای که گرفتم اصلا به دردش نخورد، خیلی هم گرون خریده بودم، بعدش رفتم یکی دیگه خریدم، کریر اصلا و رورویک خیلی کم استفاده شد، تخت پارک اصلا نگیر که بدرد نمیخوره

دخترکم! اصلا به دنیا آمدی تا حال ساده ی مرا به بهترین حال تغییر دهی... شاید تو همان نشانه ی حول حالنا الی احسن الحال خدایی !

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کمد،سرویس خواب،چند دست لباس، ساک، سرویس حوله، واقعا ضروریه  یه سری اسباب بازی البته خیلی چیز ...

مرسی گلم تخت بگیرم یا گهواره کدوم بیشتر استفاده میشه؟

Live the moment now✌
تخت پارک چیه

بالاش تخته اما خیلی کوچولو ، جاش در حد گهواره ست، پایینش محفظه بسته ایه که بچه اسباب بازبهاشو میریزه و میره توش بازی میکنه

دخترکم! اصلا به دنیا آمدی تا حال ساده ی مرا به بهترین حال تغییر دهی... شاید تو همان نشانه ی حول حالنا الی احسن الحال خدایی !

گهواره ، سرويس چوب، كرير خيلي به كار من اومد، لباس ، كالسكه، تشك و بالش دم دستي ، پتو دورپيچ، به نظرم تخت الان تخت بكارت نمياد و اگر ميخواي بگيري كودك نوجوان بگير كه حداقل تا ١٠_١٢ سالگي استفاده بشه

خداجون شكرت به خاطر همه خوبي هات😍❤️
لباس کم بخر فقط واسه دو سه ماه اول، کفش نخر، پستونک و شیشه ای که گرفتم اصلا به دردش نخورد، خیلی هم گ ...

ا...تخت پارک واقعا استفاده نمیشه؟من اتفاقا خیلی تو فکرشم،جمع کنم با خودم اینور اونور ببرم.🤔🤔

دوستم من خودم هنوز به سیسمونی خریدن نرسیدم،ولی میخوام کریر نخرم چون اطرافیانم اصلا استفاده نکردن

کالسکه هم از این مسافریتیای سبک بخرم که جمع میشه و کوچیک میشه همه جا میشه برد.

شیشه شیرو این چیزام به بچه ربط داره،به نظرم نخر بعدا نیاز شدبخر،خواهرشوهرم خودش خریده بود کلیم گرون،ولی مجبور شد یه مارکه دیگه بخره دوباره،

دیگه کلیم پاپوش اینا خرید که چون پای دخترش مدلش تپل بود اصلا پاش نشد😑

سرویس ظروف ارکوپال و قابلمه خرید که اصلا قابلمه هارو استفاده نکرد و ظرفارم یبار داد بهش انداخت شکوند ازش گرفت،به نظرم اینا به درد نخور بود،به جاش یه دست پلاستیک مارک دار که جنسشون عالی باشه بهتره واسه بچه.