2777
2789
شما تجربه دارید 

نه ولی شنیدم

توی بیمارستان که واسه دخترم بودن چند تا اومده بودن پسراشون رو عمل کنن

چیزه مهمی نیست ولی اگه نزول پیدا نکنه و بهش توجه نکنی بچه عقیم میشه احتمالا

اللهم صل علی فاطمه و ابیها و بعلها و بنیها و السرالمستودع فیها بعدد ما احاط به علمک... کی میشود تا انتقام سیلی زهرا بگیریم...آجرک الله یا صاحب الزمان

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من پس خانوم نیستم😂😂😂هرچی میبینم ندارم ازاینا😂😂😂

نه شما باید داشتین از اینا بیرون لطفا👈👈👈

فقط 28 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تَنها شادیِه‍ زِندِگیم‍ اینِه‍ کِه‍ هیچکَس نِمیدونِه‍ دَر چِه‍ حَد غَـَمگینـَم‍ :')🥀✨ ️ 

نه شما باید داشتین از اینا بیرون لطفا👈👈👈

😂😂😂😂😂

ميشه واسه مادر شدنم لطف کنید صلوات بفرستين و دعام کنین خدا بهم بچه هاي سالم وصالح بده ممنونتون ميشم محتاج دعاهاتون هستم ! 🙇🙇🙇🙇🙏🙏بعد چندسال چشمم به نوشتم خورد😭الان خدارو شکر دوتا بچه سالم دارم😍
قبل عمل که معلومه بیضه راست کوچک تر بود یعنی اصلا بیضه تو کیسه بیضه نبود

اهان نه اصلا اینجوری نیست ولی به خاطر یه ورم بردم مفید گفتم تو تعطیلات دکترش نیست وااای خانم دستیارا جو میدادن برم اورولوژی گفت نه و سونو داد

من کاربر قدیمی ام Maminaz 
راستش من بچه ندارم.. فقط مال شوهرمو دیدم ک نرماله 🙈اطرافیانمم ک ندیدم زشتهه😵

خوبه عزیزم درکت میرسه که زشته و نرفتی ببینی😂😂😂😂😂

ميشه واسه مادر شدنم لطف کنید صلوات بفرستين و دعام کنین خدا بهم بچه هاي سالم وصالح بده ممنونتون ميشم محتاج دعاهاتون هستم ! 🙇🙇🙇🙇🙏🙏بعد چندسال چشمم به نوشتم خورد😭الان خدارو شکر دوتا بچه سالم دارم😍
قبل عمل که معلومه بیضه راست کوچک تر بود یعنی اصلا بیضه تو کیسه بیضه نبود

مامان منم موقعی که داداشمو میبرده حموم خودش متوجه شده که یکی از بیضه هاش نیست که دکتر میبره و تایید میکنه دکتر گفت اگه قبل بلوغ عمل بشه مشکلی نیس ولی بعدش فایده نداره و عقیم میشه