2777
2789
عنوان

امروز دیدمش

814 بازدید | 54 پست

امروز رفته بودم ارایشگاه بعدش که بارون گرفت داشتم پیاده میمومدم سرکوچه خواستگار قبلیمو که یک عالمه قبلا در موردش نوشته بودم دیدم از ماشین پیاذه شد اومد سمتم منم محل نکردم گفت وایسا گفتم سلام چیزی شده خیلی معمولی حرف زدم گفت خواهرم غلط کرد و اینا...

ولش کن اشتباه کرد بذارید بیایم خواستگاری دوباره و کارو یک سره کنیم که منم گفتم نه شما فرهنگتون به ما نمیخوره خدا نگهدار

دلم سوخت براش ولی من گذاشتمش کنار و سه شنبه ی بعدی هم یک خواستگاذ میاد که مامانم خیلی ازشون تعریف میکنه 

ولی میترسم ار این پسره ار وفتی باهاش حرف زدم همش داره زنگ میزنه و تو بلک لیسته ولی خب خطم اشغال میشه

دلم براش سوخت ولی به نظرم ما به درد هن نمیخوردید با اون خونواده ش و فرهنگش

بیاید قبل گفتن هر حرفی اول فکر کنیم ایا حرفمون درست و عاقلانه و منطقیه و بعد اظهار نظر کنیم 

الان میپزسید قضیه چیه

ببینید خیلی کار بزرگیه که یک بچه رو به فرزندی بگیرند میدونم

ولی چرا بعضی آدم ها انقدر بیشعورند

خواهرشوهر اینده برداشته گفته اون که بچه سرراهیه ارزشی نداره معلوم نیست پدر و مادرش کین و فکرکرد من نیستم درحالی که من پشت در بودم :( 

و انقدر جلوی اشک هامو گرفتم تا رفتم تو ماشین وبغضم ترکید 

همه فکرکرددند من نشنیدم

باهاش هم دعوا کردند ولی خب من دلم شکست 

اصلا به اون چه

انگار که خودش میدونه مامان باباش کی اند انگار چه کاره بزرگی کرده

بعد از اتاق اومدم بیرون اونا فکرمیکردند من پایینم درخالی که بالا پیش خودشون بودم تا اومدند چیزی بگند چون شوک شده بودند من گفتم میرم خونه 

هرچیم بهم زنگ میزدند جواب نمیدم

بیاید قبل گفتن هر حرفی اول فکر کنیم ایا حرفمون درست و عاقلانه و منطقیه و بعد اظهار نظر کنیم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببخشید اگ کسیو بزارید تو لیست سیاه اگ زنگ بزنه خط اشغال میشه؟

اره برای چندثانیه اشغال میزنه 

دلت نسوزه کار عاقلانه کردی وگرنه اون بی مغز همش دلتو میشکوند

اره خودمم همینو میگم ولی حس میکنم میخواد خرابکاری کنه

من جای شما باشم  به احدی از خانوادشون اجازه نمیدم پا تو خونهی پدری بذارن که یه عمر با عشق و محبت منو بزرگ کرده و حالا یه مشت ادم نفهم اینو ننگ و عار میدونن بدونین تا اخر عمر این قضیه رو از روی نفهمیشون توی سرتون میزنن   هرگز اجازه ندین که دوباره برگردن 

با یک کارت کتابخانه بیش از یک گواهینامه رانندگی می توانید به جلو حرکت کنید
ازالان خواهرش این حرفوبهت زده بعدنم باحرفاش اذیتت میکنه

برای همینم اصلا بهشون نه گفتم