2777
2789
عنوان

گلایه‌کنم یا نه؟؟

218 بازدید | 19 پست

من پدر وومادرم‌مریضن..یه زن داداش دارم کلا سال تا سال  یه دفعه زنگ نمیزنه حالی ازینا بپرسه..داداشمم‌هفته ای یبار میزنه کلا..من خیلی حرص میخورم‌که هرچی میگیم بابا‌مریضه مامان‌مریضه جلو رومون همدردی میکنه ولی یبار یه زنگ‌نمیزنه بشون...به نظرتون دوستانه  بش گلایه کنم یبار؟اینم بگم که داداشمم یجوریه‌که اصلا طرف خانوادش نیس و این رفتارهای اون اونم‌اینجوری کرده..اوایل داداشم‌نمیخاستش بعد خواستگاری زنگ‌زد مامانم عز و التماس که توروخدا فلانی رو راضی کنین‌منم‌بابام رو راضی میکنم (سرمهریه) 

بعدم‌سال اول به مامانم زنگ‌میزد همش.حتی مامانم‌میگفت الان‌میخواستم بهت بزنگم‌میگفت نه این حرفا‌چیه وظیفه منه زنگ‌بزنم

همه زندگیم سلنا و سینا❤👫

ولی الان‌ انگار‌نه انگار

یه هفته‌مامانم اینا شهرشون‌بودن‌برا دکتر و اینا یه زنگ‌نزد یه تعارف‌کنه بیاین‌اینجا یه شبش رو

داداشمم گه کلا عوض شده نیمدونم‌چرا

همه زندگیم سلنا و سینا❤👫

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه گلایه نداره  اگه زنگ بزنه لطفشو میرسونه نزنه هم مهم نیست

زنگ‌زدن یا نزدنش هیچ دردی رو از پدر مادر من دوا نمیکنه ولی بعنوان عروس این خانواده نباید یبار بگه بذار یه حال و احوال بکنم باشون؟

همه زندگیم سلنا و سینا❤👫
طرف خوش باید متوجه بشه

اتفاقا ایتقدر با سیاسته‌که حد نداره..همه چیم‌میفهمه و به نفع‌خودش حرف میزنه همیشه مثلا من‌میگم بابا اینا رفتن شهرشون میگه اره خب اونجا راحت ترن..یه کلمه نمیگه خب میومدن اینجا یه شب

همه زندگیم سلنا و سینا❤👫
زنگ‌زدن یا نزدنش هیچ دردی رو از پدر مادر من دوا نمیکنه ولی بعنوان عروس این خانواده نباید یبار بگه بذ ...

الان دقیقا تو ی تاپیکی بودیم ک ۹۰ درصد میگفتن ب مادرشوهرشون زنگ نمیزنن و بعضیا هم شماره خانواده شوهرو نداشتن 

دیگه رابطه عروس و مادرشوهری اینه دیگه

بگذار امیدواری در سیاه ترین روز ها،هنرِ تو باشد🌱
الان دقیقا تو ی تاپیکی بودیم ک ۹۰ درصد میگفتن ب مادرشوهرشون زنگ نمیزنن و بعضیا هم شماره خانواده شوهر ...

پس ادم‌وجدانش کجا‌میره

مگه‌نه اینکه هممون عضو یه خانواده ایم

پدر مادر من‌مریضن..بالاخره توقع دارن

همه زندگیم سلنا و سینا❤👫
اتفاقا ایتقدر با سیاسته‌که حد نداره..همه چیم‌میفهمه و به نفع‌خودش حرف میزنه همیشه مثلا من‌میگم بابا ...

ولله چی بگم.

درسته شما ناراحتی واسه پدر و مادر گلت. ولی ب نظرم گلایه نکنی بهتره

خدا شفاشون بده و کمکشون کنه

امضا🤔
زنگ‌زدن یا نزدنش هیچ دردی رو از پدر مادر من دوا نمیکنه ولی بعنوان عروس این خانواده نباید یبار بگه بذ ...

از برادرت میتونی توقع داشته باشی، از زن داداشت نه

تا لحظه شکست به خدا ایمان داشته باش، خواهی دید که ان لحظه هرگز نخواهد رسید، خدایا شکرت