nasimjon مدیر استارتر عضویت: 1397/08/15 تعداد پست: 254 عنوان بارداری 66 بازدید | 3 پست من یازده هفته سقط کردم دوماه پیش این ماه اقدام کردم به بارداری اشکال داره به نظرتون میترسم دوباره سقط بشه هماتوم داشتم خدایاهزاران بارشکرت بابت هدیه بزرگت مواظب تودلی من باش پسردمش به خودت❤❤🥰🥰 1397/08/15 | 18:36 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
khati_banoo عضویت: 1397/03/20 تعداد پست: 3614 ميگن بهتره سه ماه بگذرهولي طرف بود بعد از سقط اصن پريود نشده باردار شدهنگران نباشمنم ٣ماه پيش سقط داشتم تو ٦هفتهاين ماه دارم دارو ميخورم واسه اقدام فقط يه صلوات واسه سلامتي جنينم،،بمون برام جگر گوشه ي مامان
nasimjon مدیر استارتر عضویت: 1397/08/15 تعداد پست: 254 امروزدوروزازپریودم می گذره وپریودنشدم دل دردپریودی داشتم ولی خون آبه میومدوخون قهویی یعنی علایم لانه گزینیه بی بی چک منفی شدبه نظرتون کیی برم آزمایش بدم خدایاهزاران بارشکرت بابت هدیه بزرگت مواظب تودلی من باش پسردمش به خودت❤❤🥰🥰
nasimjon مدیر استارتر عضویت: 1397/08/15 تعداد پست: 254 بچه هامن امروز رفتم آزمایش جوابش منفی بود حتی به سیستم بدنم که تغییرکرده بوددکترم شک کردگفت آزمایش بده بیاتابرات داروبنویسم خدایاهزاران بارشکرت بابت هدیه بزرگت مواظب تودلی من باش پسردمش به خودت❤❤🥰🥰