2777
2789

اینجا پرده و لوستر هم با دختره

👼🏻من همه دغدغه ام دیدن لبخند تو است👼🏻N👼🏻                         خدایا شکرت🤲❤                                                               خود ماه انقدر ماه نی که تو انقدر ماهی👼🏻⚪                            میخوام که جون من بشه قسم حرف راستت/انقدِ عاشقم بشی که قلب دنیا واسته👼🏻💙           

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعن ناراحت نميشى خانواده واسه برادرت كلى خرج كنن و همه ى امكانات و در اختيار عروستون بزارن 

عزیزم همینطور که خانواده پسر برامون خرج میکنن خانواده خودمون هم همینطوره 

جهاز در حد صد میلیون؟مگر اینکه از هرچیزی لوکسشو بخرن،،من با سی تومن همه وسایل خونه رو میخرم،،طلا و ع ...

عزيزم الان كه بخواي سي تومن جهاز بدي بايد حداقل ها رو فقط در حد ضروري بخري سال ٨٦با دلار زير نهصد تومن بيست ميليون جهازم شد جهاز لوكس الان ديگه بالاي صد و پنجاه تومن شده تو فاميل ما كه تا سال گذشته و قبل  از اين گرونيها جهازها بين شصت تا صد تومن بودش امسال فعلا جهاز نداشتيم

زهره خانمي سابق ام با عضويت سال ٩٤.از چیزی نمیترسم بجز حجم کتابهای نخونده و فیلم‌های ندیده
عزیزم همینطور که خانواده پسر برامون خرج میکنن خانواده خودمون هم همینطوره 

اينكه يكى ديگه برات خرج كنه خيلى فرق ميكنه با اينكه بابات خرج كنه ، حالا هر كى ى جور نگاه ميكنه ب قضيه ، خوشبخت بشى عزيزم

عزيزم الان كه بخواي سي تومن جهاز بدي بايد حداقل ها رو فقط در حد ضروري بخري سال ٨٦با دلار زير نهصد تو ...

من با سی تومن درحد معقول میتونم خونمو بچینم

در انتظار مادر شدن... بالاخره مادر شدم.خداروشکر😍