2777
2789
عنوان

هفته پنجم بارداری و سونوی مشکوک😕

2008 بازدید | 103 پست

بچه ها من امروز رفتم دکتر گفت توی سونو  چیزی نمیبینم😕من هفته پیش چند نوع بی بی چک امتحان کردم همش مثبت شد ... موندم امروز عصر برم دکترم سه شنبه وقت داده بود تا یکساعت پیش فک میکردم حامله هستم ولی دکترم گفت من توی رحمت چیزی نمیبینم ممکنه خارج رحمی باشی😢😢😢 گفت اگه لکه دیدی سریع برو بیمارستان.... 

بچه ها کیا تو هفته پنجم مثل من بودن خیلی میترسم از سقط و اینا یعنی چی میشه دارم میمیرم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هفته پنجم لک بینی داشتم و بعدش خونریزی تو سونوی شکمی و واژینال چیزی دیده نشد آزمایش گرفتن بتام افت کرده بود دکتر گفت بارداری شیمیایی بوده دفع شده 

گفت تو ۴۰ درصد حاملگیا اول تو ده روز اول تاخیر ممکنه اتفاق بیافته

خدایا شکرت😍
خسته شدم انقد این سوال پرسیدم  شروع پریودت کی بوده چرا انقد زود میرید سونو اعصابتون بهم بریزه

خخخ منم زود رفتم الان که هفت هفتمه دوبار رفتم تا شنبه دوباره برم واس قلبش

هم مامانم هم ماما ولی مامان بودن جذاب تره😚😍😍😍😍
۱۱ مهر اولین روز اخرین پریم بود

دختر ناز الان تو شاید سه هفته باشی معلومه دیده نمیشه چیزی تا هفته 4رونیم چیزی دیده نمیشه 

باتموم قدرتم پای بچه هام وامیستم و زندگیشون میسازم ❤