یاس٨١٦ مدیر عضویت: 1397/08/05 تعداد پست: 170 عنوان اونایی که هنوز اقدام نکردن واسه بارداری ولی قصدشو دارن بیاین | مشاهده متن کامل بحث + 448 بازدید | 97 پست بیاین از کارهایی که واسه قبل از بارداری انجام میدین بگین تا من هم انجام بدم 1397/08/15 | 16:47 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mariiij عضویت: 1396/09/04 تعداد پست: 9814 چکاپ کتمل رفتم سونو و آزمایش کامل دادم... شوهرمم کم خونی داد گلم هزینه چکاپ کامل چقدر شد هعیییی😶
سنتوک عضویت: 1397/02/08 تعداد پست: 2097 شبی یدونه یدوفولیک میخورم چکاپم دادم از فردا باید روزی ۲ تا لتروزول بخورم عزیزم لتروزول واسه چی میخوری؟؟؟من تیرویید دارم پریودمم نامنظمه بخورم ؟ میخایم با قانون جذب باردار شدم هورررررررا....دختر قشنگ و سفیدو سالمم تو راهه...
معصومه_2 عضویت: 1392/05/21 تعداد پست: 28613 ببخشید یدوفولیک همون اسید فولیکه؟ عزیزم ید هم داره معمولا دیگه اینو میدن چون اکثر خونوما ید دریافت نمیکنن اینو بخوری بهتره ولی کسایی که کم کاری تیرویید دارن حتما باید پزشک تجویز کنه فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤
باران_بهاری37 عضویت: 1392/12/10 تعداد پست: 17744 شبی یدونه یدوفولیک میخورم چکاپم دادم از فردا باید روزی ۲ تا لتروزول بخورم لتروزول واسه چی؟ بچه چندم؟ بعد از سزارین هم میشه طبیعی زایمان کرد من این تجربه شیرین رو داشتم خاطرمو تو تاپیکم نوشتمhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/1262136/بالاخره-من-بعداز-سزارینم-زایمان-کردم
یاس٨١٦ مدیر استارتر عضویت: 1397/08/05 تعداد پست: 170 اره حتما اولش سه ماه قبل اقدام شروع به خوردن یدوفولیک یا فولیک اسید و چکاپ قبل بارداری در مراجعه ب ... چکاپم رفتم یعنی به دکتر گفت آزمایشهای مربوط به قبل بارداری ولی سونو نرفتم
kamellia63 عضویت: 1397/07/21 تعداد پست: 3760 مولتی ویتامین یا فولیک اسید سه ماه قبل بارداری... ازمایش تیروئید و کم خونی... اگه اضافه وزن دا ... دندون خراب چکاری به بارداری داره؟
ستاااااااااااااآاره عضویت: 1396/10/30 تعداد پست: 7813 چکاپ کتمل رفتم سونو و آزمایش کامل دادم... شوهرمم کم خونی داد راستی یدوفولیک هم از قبل بخور و یه رژیم تغذیه ای سالم....من خودم از چند ماه قبل ورزشو شروع کردم چون دکترم میگفت اگه بدنت عادت داشته باشه تو بارداری هم با رعایت یه سری نکات میتونی ادامه بدی....خلاصه کلی برنامه ریزی داشتیم چند ماه تلاش کردیم نشد...بعد هم دعوا شد و کلا نخواستیم الان فقط حسرت به دلیم
معصومه_2 عضویت: 1392/05/21 تعداد پست: 28613 عزیزم لتروزول واسه چی میخوری؟؟؟من تیرویید دارم پریودمم نامنظمه بخورم ؟ نه گلم لازمنیست همه بخورنمن فولیکولام بالغ نمیشناین تخمک گذاری رو تحریک میکنه باید دکتر تجویز کنه چون عوارض داره فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤
مهرزاددخت عضویت: 1397/01/19 تعداد پست: 1928 من باردار بودم سقط شدالان باز در مراحل قبل بارداریممولتی ویتامین بانوان میخورمچکاب رفتم و آزمایش کامل خونسونوگرافی هم رفتمالبته بارداری دومم هست و یک بچه دارم
معصومه_2 عضویت: 1392/05/21 تعداد پست: 28613 دندون خراب چکاری به بارداری داره؟ خوب تو بارداری دندانپزشکی محدودیت داره درد بگیره مکافات میشه فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤
معصومه_2 عضویت: 1392/05/21 تعداد پست: 28613 چکاپم رفتم یعنی به دکتر گفت آزمایشهای مربوط به قبل بارداری ولی سونو نرفتم اگه دکتر ننوشته یعنی لازمنداشتی فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤
kamellia63 عضویت: 1397/07/21 تعداد پست: 3760 خوب تو بارداری دندانپزشکی محدودیت داره درد بگیره مکافات میشه نه باباااااااا من نمیدونستم هیچی کارم در اومد
معصومه_2 عضویت: 1392/05/21 تعداد پست: 28613 روی تغذیم کار کردم غذای سالم میخورم ورزشم میکنم منم دومی رو دارم اقداممیکنممثل شمایه دختر ۴ سالو نیم دارم فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤