2777
2789
عنوان

درد و‌دل

106 بازدید | 8 پست

سلام اینقدر دلم گرفته که دیگه نمیدونستم دردمو به کی بگم بعد از فوت بابام ۴ ماه پری نشدم رفتم دکتر گفت پرولاکتینت ۵۷ هست MRI انجام دادم گفتن یه لکه تو سرته باید دارو‌بخوری قرص داستنیکس استفاده کردم دوماه خوب شدم اینبار یه کم کار میکردم تمام شکم و‌روده هام درد میگرفتن گفتن از فشار عصبی روده هات تحریک پذیر شده روحیم اینقدر داغون بود که گفتم بزار بچه دار شم شاید سرگرم شم اقدام کردم باردار نشدم رفتم دکتر گفتن تنبلی تخمدان داری یه کیست هم داشتی ترکیده باید قرص ال دی بخوری یک ماه خوردم قطع کردم تا پری شم اما نشدم باز ازمایش دادم پرولاکتینم باز رفته بود بالا خسته شدم از این همه دکتر و دارو تا تونستم استرسم کم کردم اما دیگه امیدم از دست دادم  بعد از فوت بابام تمام سیستم بدنم بهم ریخته من اصلا تنبلی تخمدان نداشتم یهو اینجور شد😔😔😔😔😔الان که پری نشدم پرولاکتینم رفته بالا سینه هامم مثل سنگ شده همش سرگیجه دارم حالت تهوع هر غذایی میخورم باز ضعف دارم میترسم باز لکه تو سرم بزرگتر شده باشه ۳ روز هم تعطیله همه جا بستس

خدا بهت صبر بده عزیزم توکل کن به الله متعال ان شاالله که امتحانشو با سربلندی جواب بدی

توکل یه حس خیلی قشنگه که دلتو آرامش میده و قدرتمندت میکنه که در مقابل هر مشکلی محکم وایسی چون خدارو پشتت داری

و داشتن خدا به همه چیز می ارزه

هرچه تبر زدی مرا ..خشک نشد..جوانه شد..

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

همش از استرس و غم و غصه اس.مراقب خودت باش.منم بعد ازدواجمون آنقدر که درگیر زندگی و استرس زندگی خودمو خانواده شوهرم شد معدم داغون شد تنبلی تخمدان داشتم بدتر شد دچار میگرن شدم همش حالم بده.رفتم دکتر میگه فشار عصبی و استرس.دیگه نمیشه کاری کرد خدا پدرت رو رحمت کنه منم بچگی پدرم رو از دست دادم خیلی سخته هرچی بزرگتر میشم نبودشو کمبودشو بیشتر احساس میکنم.

همش از استرس و غم و غصه اس.مراقب خودت باش.منم بعد ازدواجمون آنقدر که درگیر زندگی و استرس زندگی خودمو ...

خدا پدر شمارو هم بیامرزه🙏🏻ممنون نگار عزیز ، حق با شماست منشا تمام بیماریها استرسه 

چیکاررکنم دسته خودم نیست

ببینید خدا پدرتون رو بیامرزه 

هنوز زوده باید یه دوره سپری شه تا خودتونو پیدا کنین و تمام اینا طبیعیه چون وقتی عصبی و ناراحتین و استرس دارین سیستم ایمنی بدن ضعیف میشه و مریضی سراغمون میاد فقط به خاطر این مریصیها مبادا ناراحتی و غصه تون رو خفه کنین ....اگر ناراحت بودین گریه داشتین تخلیه کنین که داخل بدنتون نریزین زمان میگزره خاک سرده یکم میپذیرید 

🧿🧿در تاریخ ۹۹/۹/۹ نیمه نشده ام پیدا شد و داریم آشنا میشیم ❤💕چشم حسود کور 🧿🧿