2777
2789
عنوان

غذای کمکی نوزاد

123 بازدید | 24 پست

پسرم پنج و نیم ماهشه تقریبا یک ماهه که غذای کمکی میدم لعاب برنج و فرنی و آب مرغ

دیگه چیا میتونم بدم بهش؟ میوه و سرلاک هم میتونم بدم؟لطفا راهنمایی کنید

سوال منم هست؟ البته تازه ۳ ماه و پر کرده دکتر گفت از ماه دیگه کمکی شروع کن گفت هفته ی اول فرنی هفته ی دوم حریره بادوم از هفته ی سوم سوپ ماهیچه فقط همینو میدونم

اگر از دیده ی کوته نظران افتادیم                               نیست غم صحبت صاحب نظری ما را بس         
سوال منم هست؟ البته تازه ۳ ماه و پر کرده دکتر گفت از ماه دیگه کمکی شروع کن گفت هفته ی اول فرنی هفته ...

بله این روال درسته

آنتن‌هایی که هست صداها را از ریشه‌های درخت که در آب جوش بگذارند صدای هیاهو هست.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میتونی پوره بهش بدی. پوره کدو حلوایی یا پوره سیب زمینی. از میوه های الانم که فقط میتونی سیب رو بپزی و پوره کنی یا گلابی اگر پیدا کنی

طرز تهیه سوپ ماهیچه رو گفتن بهتون؟ موادش چیه

دکتر دختر من برام نوشت. سوپ اولیه شامل هویج سیب زمینی برنج و تکه ای از گوشت مرغ یا گوسفند  هست. بدون نمک. میپزی کامل میکس می کنی یه کم آبکی باشه اوایل.

یعنی چی سوپ پایه؟

پایین نوشتم موادشو. یعنی بعداً میتونی کم کم به این مواد چیزای جدید اضافه کنی یا دستورشو تغییر بدی. 

آره ببخشید ولی واسه پوره سیب زمینی یکم زود نیست؟

دختر من از ۴ ماهگی کمکیش شروع شد. از شش میتونستم بدم. ولی پوره کدو حلوایی و سیب رو زودتر دادم.