2777
2789
عنوان

خواهر شوهرها بگن نا حالا شده دلتون برای زن داداشتون بسوزه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 684 بازدید | 28 پست

من زنداداش اولم ولخرج - يكسره پسر ١٠ سالشو ميزنه -- بيشتر مواقع با دوستاش بيرون يا دانشگاه و ......( اينها يكم از كارهاشه) اما زنداداش دومم يك خانوم به تمام معنا ماه--- اما با اين وجود هر دوشونو دوست داريم هم من هم پدر و مادرم حتي اگه از اولي دلخور هم باشيم نه كسي حق داره اذيتشون كنه و نه خودمون اگه برادرهام چپ نگاهشون كنن( از اولي مطمئنم اصلا اينطوري نيس) برادرهام ميدونن و من ميكشمشون آخه هميشه بهشون ميگم خدا بهتون دختر ميده بعد دامادتون عين خودتون با دخترتون برخورد ميكنه پس با خانومهاتون مهربون باشين و هواشونو داشته باشين تمام مناسبتها رو هم نوشتم تو تقويمم بهشون ياداوري ميكنم اگه سرشون شلوغ باشه خودم ميگيرم بعد ميان از خونم ميبرن( البته پولشو ميدن )

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه واقعا😐 فقط یه بار عروسمون سوغاتی آورده بود بعد خاهرام ایراد گرفتن، البته نه جلوی خودش، منم طرف اونو گرفتم و باهاشون غر غر کردم که چقد توقعتون زیاده، همینم لطف کرده آورده، در بقیه موارد دلم واسه خودمون میسوزه از دست عروس

هرچی آرزوی خوبه مال تو 🤗
اره زياد  زنددادام خياي دختر خوبي از وقتي اومدع با بردارم داره سختي ميكشه ازلحاظ مالي من وضعم ...

الهی امین .عزیزم .داداش منم بیکار بود منم دلم.نمیومد خیلی بهش بگم کجا رفتیم و اینا .وبچه دار نمیشدن خیلی غصه اشو میخوردم .ولی الان همه مشکلاتشون خداروشکر حل شده .انشالله ازشمام بهمین زودی زووود

خدایا محتاج عشق و آرامشم

چه همه خواهر شوهر ومادرشوهر خوووب .

این همه خاهرشوهر بد تو نی نی سایت دروغ وافسانه است😃😃

آدمها را مهم نکنید.همانطور که زیرشان را خط میکشیدبه آنها نشان دهید که بلدید دورشان را هم خط بکشید.آدم ها که مهم شوند دیگر به چشمشان ریز میرسیدبه آنها یادآوری کنید که این خودِ شما بودید که آنها را واردِ عرصه کرده اید تا خودکارهای قرمزتان جوهر دارندشروع کنید خیلی ها را باید پر رنگ تر خط بزنید.(دوست عزیز من ممکنه نظرم باهات فرق کنه ولی دشمنت نیستم. بهم احترام بزاریم در کنار تفاوت عقاید. بهم عشق بدیم دنیا قشنگ تر میشه😘😘😘😘) 
الهی امین .عزیزم .داداش منم بیکار بود منم دلم.نمیومد خیلی بهش بگم کجا رفتیم و اینا .وبچه دار نمیشدن ...

مرسي عزيزممم هميشه شاد باشين❤️

بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️

ما کلا آدمای اذیت کنی نیستیم انصافا جوری که واقعا توی فامیل و آشنا کاملا بروز میدن که از خداشونه دخترشون یا مثلا خواهر زاده و فلان کسشون وارد خانواده ما بشه

زن داداش من تا الان چندین بار رسما از پدر مادرم تشکر کرده که پسری رو تربیت کردن که انقددددددر آقا و مهربون و خانواده دوسته میگه فلانی اگر نبود هیچ کس با من نمیساخت من اخلاق خودمو میشناسم فلانی داره منو تحمل میکنه

برای زایمانش به جای اینکه زنگ بزنه به مادر خودش به مامان من زنگ زد مامان خودش این وسطا یه هفته اومد موند پیشش تازه باز کارا رو مامان من جمع و جور میکرد مامان خودش نمیتونست 

مامان من خیلی زبر و زرنگ بود (قبل از بیماریش😢) تا چهل بچه پیشش مونده بود کاملا جمع و جورشون میکرد جوری که زن داداشم موقع رفتنشون گریه میکرد و ابراز محبت و تشکر میکرد 

یا روزای عادی که مامانم اینا میرن پیششون واقعا خواهش و تمنا میکنه که مامانم اینا بیشتر بمونن همش میگه من هنوز ازتون سیر نشدم بازم بمونین

بابام اینا واقعا واسه بچه هاشون کم نذاشتن نمیخوام تعریف اضافه کنم ولی پدری و مادری رو در حق ما بچه ها کامل کردن هم دامادها هم عروسمون عاشقشونن 

شوهرم میگه کاش بتونیم بریم شهر شما که به پدرمادرت نزدیک بشیم ما در حق خودمون ظلم میکنیم که ازشون دوریم 

شوهر آبجیم به خواهرم میگه تو توی خونه زندگی نکردی تو توی بهشت زندگی کردی قدر پدر مادرتو بدون این پدر مادر واقعا توی رویا هم نیستن 

انقدر که بابا مامانم مهربون و در عین حال با جذبه و اهل هدایت و راهنمایی و با دررررررک و شعور بالا هستن

میشینن باهامون حرف میزنن یعنی یه جوری باهات حرف میزنن که بزرگترین مشکل رو هم داشتی واست راهکار پیدا میکنن

توی فامیل آشنا ها همکارا حتی همکارای من که بابامو دیدن هر کس هر دغدغه فکری داشته باشه اول به بابای من زنگ میزنه یعنی مثل آبه روی آتیشه 

دامادمون که حتی باباش از موجودی حسابش خبر نداره موقعی که به مشکل برخورده بود میومد با بابام مشورت میکرد که با پولش چی کار کنه بابام بهش محبت میکرد و راهکار میداد و قشنگ آرومش میکرد و انرژی میداد بهش

شوهر آبجیم مرده میومد و زنده برمیگشت

الان شوهر من و شوهر آبجیم پدر مادر منو میبینن امکان نداره دستشونو نبوسن

متاسفانه بابا و مامانم هر دو تا حالشون خوب نیست اگه ممکنه یه صلوات برای سلامتی شون بفرستید ممنون میشم

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است
من صلوات فرستادم براشون

ماچ بر تو باد😍😘 منم دو تا صلوات واسه شما میفرستم 😍

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است