2777
2789

تا حالا شده دلتون برای زن داداشتون بسوزه؟ نه از زندگی با برادرتون مثلا ببینید خواهر شما که خواهر شوهرش باشه بهش بد میکنه یا مادرتون یا پدرتون بهش بد کنه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا یه چند باری مامانم احساس کردم داره بی خودی طرف فامیل خودش و میگیره به خاطره زن داداشم منم طرفشو گرفتم و به مامانم تذکر دادم

خوشبختی توازنی است میان آنچه می اندیشید، آنچه می گویید و آنچه انجام میدهید…
اره متاسفانه زیاد.......کلا دلم برای کسی که حس کنم امکان داره از رفتار یا حرف بقیه دلش بشکنه......خی ...

خخخ اول لایکت کردم بعد امضاتوخوندم برش داشتم😃

برام دعاکنین زندگیم درست شه توروخدا...

اره زياد 

زنددادام خياي دختر خوبي از وقتي اومدع با بردارم داره سختي ميكشه ازلحاظ مالي من وضعم خوبه ولي بخاطر اون نه طلا ن لباسهاي انچناني ميخرم نه مسافرت ميرم ك دلش نشكنه كاش داداشم كارپيداكنه

بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️

نه .چون مامان بابام که نازک تر از گل بهش نمیگن.منم ناراحت باشم میگن به دل نگیر به خاطر داداشت.و اینکه دورن.خواهرامم که کاری ندارن.خودمم ازش حساب میبرم.شده کاری کنه که مامانم دلش برا من بسوزه ولی میگه یکم فاصله بگیر پشیمون میشه.نهایت 

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

نه والا یدونه خواهرشوهرشم 

اون به ما بدی نکنه ما بهش بدی نکردیم تاحالا ۷ ۸ ساله عروسمونه من و بابا مامانم حتی ی وعده غذا حتی ی میان وعده نخوردیم خونش😐😐فاصلشم تا خونه بابام ۲۰ دقیقست خودشونم همیشه خونه بابامن منم تا شهرستان بودم همیشه دعوتشون میکردم.مامانمم همیشه بچشو نگه میداره تقریبا ی روز در میون😐تشکرم بلد نیست😆 جهیزیه هم نیاورد ولی خرید عروسی انچنانی کرد حلقه هم برلیان برداشت😐

خدا شاهده اگه تاحالا بهش گفته باشیم بالای چشت ابرو😧باهم خوش باشن دیگه چیزی نمیخوایم

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

من خیلی  زنداداشامو دوس دارم همیشه وات باهاشون‌در ارتباطم....اره دلم‌بذا زندگیشون میسوزه همیشه قبل اینکه‌برا خودم دعا کنم اول برا اونا دعا میکنم و‌خیرشونو میخوام ....اگه ببینم با مامانم‌مشکل دارن خودمو وسط نمیزارم..ولی بعدا به مامانم‌تذکر میدم که یالا بدل نگیر هر چی باشه عروسات هستن دارن با پسرات زندگی میکنن ..هیچ توقعی هم ازشون‌ندارم 

توخیانت تنهاچیزی که اهمیت نداره دلیلشه