2821
2789
عنوان

کم پشتی ابرو و مژه

1425 بازدید | 23 پست

دوست جونا سلام

من ابروها و مژه هام خیلی ریزش دارن..یعنی کافیه بعد عمری ی سایه یا مداد ابرو بزنم به ابروهام..دیه تا چن روز بعدش هی میریزن..در حالت عادیم کم پشتن.هزار تا محلول و روغن و اینا هم استفاده کردم.فایده آنچنانی نداشته  دکترم رفتم ازمایشای مختلفم دادم مشکلی ندارم  

بنظرتون چیکا کنم؟کسی از کرم ابروی سریتا استفاده کرده؟

سخت بود ولی تونستم   

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام 

اینو از یو‌تیوب دانلود کرده بودم ، ببین به کارتون میاد

http://s9.picofile.com/file/8336992950/رشد_ابرو_و_مژه.mp4.html

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
فقط شباجفتشووازلین بزن....یکماه بعدعالی میشن

راست میگن 😊 منم اینو امتحان کردم 

واسه منم عالی جواب داد 👌

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
اگه به مژه بزنم تو چشم نمیره؟ چ مارکی باید باشه؟

هرمارکی...ازداروخونه بخر...باانگشتای اشارت بمال به مژه هات

❤دوست خوبم اگه دوست داشتی واسه  سلامتی پسرم امیرحسین صلوات بفرست.... خدایاازبلاهامحفوظمون بدار..... الهی آمین❤
راست میگن 😊 منم اینو امتحان کردم  واسه منم عالی جواب داد 👌

منم😁

❤دوست خوبم اگه دوست داشتی واسه  سلامتی پسرم امیرحسین صلوات بفرست.... خدایاازبلاهامحفوظمون بدار..... الهی آمین❤
وازلین...؟ چرب هستش... چرب شدن باعث ریزش نمیشه بدتر‌...؟ من سریتا رو شنیده بودم وازلین رو هم دیدم ...

چربه...عالی وضخیم میشه مژه وابرو...بشرطیکه یکماه هرشب بزنی

چربه...عالی وضخیم میشه مژه وابرو...بشرطیکه یکماه هرشب بزنی

دائمی پرپرشت میشه یا تا زمانی که استفاده میکنی جواب میده..؟😓

یکی از فامیلای شوهرم ابروهاش پرپشت بود بدون هیچ مداد و.. ازش پرسیدم خودت که پر مو نیستی چطور این همه ابرو داری گفت چربی مرغ های هورمونی رو آب میکنم صاف میکنم میزنم پرپشت شده...🤔

دائمی پرپرشت میشه یا تا زمانی که استفاده میکنی جواب میده..؟😓 یکی از فامیلای شوهرم ابروهاش پرپشت بو ...

اره من اینو هم شنیدم..یکی میگفت قسمت دم مرغو اب میکنم و روغنشو استفاده میکنه

سخت بود ولی تونستم   
2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز