2777
2789
عنوان

پالتو خریدم بزرگه برام چه کار کنم😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 6469 بازدید | 79 پست
خداوکیلی استارتر ۴۵۰ دادی به این!!؟؟ بهترین پالتو همون تهران خودتون میتونستی بااین پول بخری سا ...

جنس هیچ کدومشون این نیست

میگم تازه اینو به من ۴۵۰ داد

خودم توی اینستا قیمت کردم ۶۰۰

خودش میفروشه ۷۰۰

اخه جنس با جنس فرق داره دیگه

فوتر مخملیه هیچ جوره دون دون نمیشه

پیج فروش لباس دارم برای بانوان. http://Www.instagram.com/chico_shop2020
عزیزم بلندی استین رو از بالا کوتاه کنن بعد حلقه استین به هم نمیخوره؟ چون نصف وجب بزرگه حداقل میدون ...

من یه مانتو داشتم که آستینش بلند بود. پایینش مدل دار بود. جلوی خودم از حلقه برام سایز کرد. وارد باشه خیاط به راحتی میتونه. من خودم آماتورم میدونم خراب می کنم ولی اونی که وارد باشه درمیاره.

آنتن‌هایی که هست صداها را از ریشه‌های درخت که در آب جوش بگذارند صدای هیاهو هست.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم بلندی استین رو از بالا کوتاه کنن بعد حلقه استین به هم نمیخوره؟ چون نصف وجب بزرگه حداقل میدون ...

بعد دور سینه مگه بزرگ نیست برات. وقتی تنگ کنه از حلقه هم فک کنم کم میشه.

آنتن‌هایی که هست صداها را از ریشه‌های درخت که در آب جوش بگذارند صدای هیاهو هست.
جنس هیچ کدومشون این نیست میگم تازه اینو به من ۴۵۰ داد خودم توی اینستا قیمت کردم ۶۰۰ خودش میفروشه ...

اره بابا اصلا گرون نخریدی جنس زیر ۵۰۰ الان یه چیز معمولی حساب مبشه با این گرونیا دیگه پالتو ۴۰۰ تومنی پالتو نمیشه یه چی بیرکیفیت میشه ولی اینی که شما میگی قطعا اگر هفتصد اصلش باشه کیفیتم داره دو سه سال از ریخت نمیفته 

من کاپشن های ۳۰۰ تا ۴۰۰ رو دیدم واقعا بدرد نخورن

اره بابا اصلا گرون نخریدی جنس زیر ۵۰۰ الان یه چیز معمولی حساب مبشه با این گرونیا دیگه پالتو ۴۰۰ تومن ...

اره دقیقا درسته

درسته ۱۰۰ تومنیا قیافه اولش خوبه ولی مهم اینه بعد یه بار شستن چی میشه

این جنسش واقعا فوق العادست ارزشش بالای ۷۰۰ تومنه

به این نتیجه رسیدم هرجور شده اندازه کنم خودم استفاده کنم چون میدونم چندین سال مانتو بهاره و پاییزه میشه برام

پیج فروش لباس دارم برای بانوان. http://Www.instagram.com/chico_shop2020