2777
2789
عنوان

کیا میدونن این چیه؟؟

224 بازدید | 13 پست

از مدرسه دخترم یه کاغذ دادن نوشته طرح سپر دانش.میگن از بانک یه حساب برا دخترتون باز میکنین.کیا میدونن برا چه دردی میخوره     

عشق فقط دخترم  

فك كنم همونه كه تبليغ ميكنه تي وي مال بانك صادرات طرح سپهر دانش

مرد از زن در زندگي دو چيز ميخواهد (نشاط و سازگاري) و زن از مرد در زندگي دو چيز ميخواهد (اعتماد و احترام ) مواظب اين دو چيزهاي مهم در زندگيمان باشيم.  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید از طرف دولت به حساب بچه یه پولی واریز میکنن واسه خرج تحصیلش 

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم

به نظرم شما پول میدی اونا زحمت میکشن واسه بچه ت سپر درست میکنن درسا از توی کله ش نپره بیرون 😂

چه بچاپ بچاپیه ما هم مدرسه بزنیم مثل اینکه خوب میشه از توش نون درآورد

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است
شاید از طرف دولت به حساب بچه یه پولی واریز میکنن واسه خرج تحصیلش 

🤔🤔🤔 بعید میدونم

یه دوش آب گرم🛁 یه لباس راحتی 👗یه چای تازه دم🍵 یه موسیقی ملایم🎶🎧 به درک که خیلی از مشکلات حل نمیشه
باید پس ماه ب ماه پول بحساب واریز بشه  

خبر ندارم ولی فقط حدس زدم ان شاءالله که حدسم درست باشه

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم