2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من در شهر كوچكی زندگی ميكنم ، فقط چند متخصص اعصاب بزرگسالان هستند، كه آن ها چيز خاصی تشخيص نداده اند ميشود لطفا با پرسش چند سوال به من كمک كنيد تقريبا بفهمم آيا مشكل كمبود توجه دارد يا مشكل عدم حرف شنوی

ضمنا مهد كودک و پيش دبستانی رفته 

در مهد مشكلی نداشت فقط مشكل آرام غذا خوردن كه گاهی ساعتها خوردن صبحانه طول ميكشيد

پيش دبستانی  همين مشكل بود كه غذا را بسيار كند ميخورد ،و البته ميگفتند كمی در كلاس پر حرف است و راجب به همه چيز سر كلاس حرف ميزند و نقاشی خوبی ندارد

پيش دبستانی دوم هم مشكل آرام غذا خوردن و اينكه پر حرف است و مداد رنگی هاش را در جعبه نميگذارد، بين صندلی ها راه می رود و اينكه رنگ آميزی خيلی بدی دارد  

كلاس اول هم همین مشكل حرف زدن را دارد، و اينكه همان طور كه گفتم طولانی مدت گوش نمی دهد

ولي پازل را حل ميكند ، تلویزيون روزی يک ساعت بيشتر نمی بينيد،بازی كامپيوتری نميكند، رفتار خوبی دارد، خواب خوبی دارد و 9 و  10 شب خواب است

با خواهر برادر خوب است

ولي فقط همين كه مربی ميگويد انگار توی عالم كودكی است و وارد عالم جدی مدرسه نشده

در درس بنويسيم عالی است، املا كما بيش خوب، روخوانی عالی، حفظ شعر خوب، خط خوب، دفترها تميز 

ولي دستش كند است از ديكته عقب ميموند

اگر سوال ديگری لازم است لطفا بپرسيد و كمكم كنيد

ماز و پازل و شناسايی اختلاف و... را از كودكی كار ميكرديم و عالی انجام ميدهد