2777
2789
عنوان

بارداری مجدد-فرزند دوم

272 بازدید | 16 پست

سلام 

یه سوال داشتم من یه پسر دوسال و چهار ماهه دارم میخواستم برای بارداری مجدد اقدام کنم. از یه طرف میترسم خیلی سخت بشه با یه بچه کوچک 

از یه طرف میگم زودتر باشه هم بچه ها هم بازی میشن و کلا تو زندگی به درد هم میخورن و باهم بزرگ میشن تا این که دنیا شون همیشه جدا از هم باشه با اختلاف سنی زیاد و همچنین زودتر بزرگ میشن و بعدش منم میتونم به کارهام مثل ادامه تحصیل یا کار برسم تا این که صبر کنم این بچه اول بزرگ تر بشه و تا بخوام دنبال کار و .... برم یکی دوسال بعد دوباره بچه دار بشم و نتونم ادامه بدم

اخه معتقدم مهدکودک زود خوب نیست

نمیدونم به نظرتون الان خیلی زوده برای بچه دوم؟سی و یک سالمه 

من دخترم دو سال و دو ماهش بود که باردار شدم الان فاصله سنیشون 3 ساله .. اولا خیلی اذیت شدم چون پسرم خیلی بدقلق بود .. ولی الان دخترم 6 سالشه پسرمم 3 سالشه با هم همبازین . درسته سختی زیاد کشیدم تو این سه سال ولی راضیم 

من ماهی ام اما به سرم شور نهنگ است  این برکه بیحوصله اندازه من نیست....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب خداروشکر امیدوار شدم

منم خیلی دوست داشتم فاصله بچه هام کم بشه ولی شوهرم راضی نشد.الان ک دخترم ۳ سال و نیمشه راضی شده ولی دخترم خیلی حسادت میکنه.حتی من و شوهرم بخواییم بریم بغل هم بدو بدو میاد بین ما و نمیزاره.

اگه به خودم بود تا کوچیک بود اقدام میکردم.

یه صلوات برای حل مشکلاتم میفرستین؟

بنظرم اگر بزاريد بچه ي اول بزركتر بشه و بعد دومي رو بياريد راحت تَر ميتونيد درس بخونيد چون  اولي كه ميره مهد دومي هم اگر مادري خواهري كسي باشه ميتونه كمك كنه 

خدايا چنان كن سرانجام كار تا تو خشنود باشي و ما رستگار 

فاصله شون کمه بدن خودت هم مهمه بعد بارداری و زایمان و شیردهی ضعفی که تو بدن هست هم رو مادر هم رو جنین تاثیر میذاره از طرف دیگه  شرایط رو واقعی بسنج به نظرت با دوتا بچه  میتونی بری برای ادامه تحصیل. یا اگه تا الان کار رو شروع نکردی میتونی جذب بازار کار بشی.. من جات باشم اگه تصمیم جدی داری برای درس یا کار با همین یه بچه می رفتم دنبال درس یا کار چون الان مشکلت نصفه. وقتی دوتا بچه داری دو بار مادری  انگار از وسط ادمو نصف می کنن. شاید گاهی باهم بازی کنن ولی نود درصد با هم کشمکش دارن به علاوه هر دو مادر می خوان

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله

من فاصله بچه هام دو سالو هفت ماهه و خیلی راضی ام

اما بستگی به شرایط روحی و جسمی خودت داره منم مثل شما میخواستم همبازی بشن و خودم برگردم سر کار الانم دانشجو هستم 

پسرم که دو ساله بشه میره مهد بنظرم از 2-2.5 ساگی مهد خوب پیدا کنی بره خوبه من پسرمو میفرستم مهدی که دخترم میره خیلی راضی ام از اینجا 

اما اینم بگم اگه کمک نداری یا از خانوادت دوری واقعا سخته