2777
2789

سلام دوستان، دیشب گوش بچه دو ماهم درد میکرد پنبه گرم کردم گذاشتم در گوشش الان بیدار شدم دیدم یه تیکه پنبه چسبیده گوشه لبش، فکر کنم یه تیکه هم خورده چیکار کنم دارم میمیرم از استرس، کسی تجربه داره؟؟؟؟ 😭😭😭😭 چون دست میخوره شاید تیکه پنبه هم با دستش کنده شده و خورده 😭😭😭😭😭

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شیرش بده فکر نکنم کاری بشه کرد اگر میبینی تغییری کرده ببرش دکتر 

خدایا تو را غریب دیدم و غریبانه غریبت شدم. تو را بخشنده پنداشتم و گناه کار شدم .تو را گرم دیدم و در سردترین لحظه ها به سراغت امدم.تو مرا ...چه دیدی که وفادار ماندی؟؟                                                                                   کانال دکلمه های خودم @voooice

اگر خورده الان تو معدش هست شیر بهش بیشتر بده دفع بشه. دقت کن دیگه از این کارا نکنی خفگی خطرش بیشتر هست تا خوردن. خدا رو شکر تو گلوش گیر نکرده.

منم دخترم از بس تف می کنه دستمال گذاشته بودم بالا سرش وفکر کنم دستمال کاغذی رو  خورده😁😁 اومدم دیدم تو دستش دستمال کاغذی هست گوشه هاش نیست دخترم شش ماهه هست همین امروز هم واکسن زد. 

یکی اومد با احساسم بازی کنه گفتم گزارشگر خیابانیه بیخیال شد! 😆😆
فدات بشم عزیزم، خدا خیرت بده، اره همین الان شیر خورد، البته توو خواب بودم نفهمیدم چقدر خورد خوب خورد ...

چ خجسته ای تو 😁😁😁😁😁

شیر دادنی میخوابی

درکت میکنم

ولی نگران نباش اصلا

(    )
اگر خورده الان تو معدش هست شیر بهش بیشتر بده دفع بشه. دقت کن دیگه از این کارا نکنی خفگی خاطرش بیشتر ...

انشاالله این دفعه به خیر بگذره قول میدم دیگه از این کارا نکنم 😭😢 یعنی دخترتون الان خورده دستمالو؟ البته بچه من هنوز دو ماهشه

اره خوابه خداروشکر، خیلی نگرانشم 😢😭😭😭😭

شماره ای از بیمارستانی چیزی تو ایران هست زنگ بزنی بپرسی اگر خطرناک هست سریع ببری بیمارستان. من ایران نیستم نمی دونم

یکی اومد با احساسم بازی کنه گفتم گزارشگر خیابانیه بیخیال شد! 😆😆