2777
2789
عنوان

عمل بینی...

2583 بازدید | 17 پست

سلام دوستان 

کسایی که عمل بینی انجام دادن میشه توضیح بدن در مورد عملشون و محدودیت هایی که بعد عمل گذاشته شد  من شنیدم که نمیتونی تا عمر داری تو استخر و شیرجه بزنی . یا نمیتونی درست بینیتو پاک کنی اصلا نباید بینیتو   بکشی  چون پلاستیک میزارن  درسته ؟؟؟ 

♡مثل برف باش ؛ زیبا ولی سرد♡

عمل نکنید جون هرکی دوستدارید بله من دیدم اگر واجب نیست عمل نکنید من جندین مورد دیدم. برای شناو تو آب رفتن مشکل خوردن بینیشون بی حس شده آب بینیشون متوجه نمیشن پایین میاد سواراخ بینی یکی میشه و... 

عزیزم بسته به نوع کار جراحه بعضیا میزارن پلاستیکو بعضیا نه محدودیت تا ۶ ماه نباید ضربه بخوره حتی کوچیک تا ۱ ماه سعی کن طاق باز بخوابی نمک کم بخوری ماه اول واسه تمیز کردن بینی فقط با اب مقطر شستشو بدی زیاد سرتو خم نکنی و پایین نگیری اوایل همین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عمل نکنید جون هرکی دوستدارید بله من دیدم اگر واجب نیست عمل نکنید من جندین مورد دیدم. برای شناو تو آب ...

نه عزیزم واسه من و دوستام که اینجوری نبوده بستگی به نوع پزشک داره

من که مشکلی ندارم. بعد عمل تا 6 ماه استخر نرفتم بعدش شروع کردم انواع ورزشو. شنای حرفه ای هم انجام دادم همراه با شیرجه و هرچی فکرشو بکنی

ولی یه ورزشایی مثل والیبال و بوکس و وسطنا😂😂😂 و بسکتبال رو باید باهاش خدافظی کنی چون توپ به بینیت بخوره هزینه عمل مجدد خدا تومنه و مث اولشم نمیشه

پلاستیک ملاستیکم نمیزارن خود بینی رو فرم میدن

بینیمم به راحتی پاک می کنم البته بازم دکترم توصیه کرده به طرف پایین نکشم که این کارو نمی کنم ولی اینجوری نیست که اگر یکی دوبار کشیدی درد بگیره یا بیاد پایین. حتی چند بار دست کسی ناغافل خورده بهش ولی طوری نشده

کاربری دست یه نفره 😜 اونایی هم که میگن کاربریشون دو نفرست دروغ میگن در جریان باشین😎بدرود😎
من که مشکلی ندارم. بعد عمل تا 6 ماه استخر نرفتم بعدش شروع کردم انواع ورزشو. شنای حرفه ای هم انجام دا ...

چند وقته عمل کردی عزیزم؟من ۲ ماهه دهنم صاف شد ینی از بس جلو اینه ورم دیدم

چند وقته عمل کردی عزیزم؟من ۲ ماهه دهنم صاف شد ینی از بس جلو اینه ورم دیدم

من الان 6 ساله که از عملم گذشته

تا یک سال اول فرمش کامل معلوم نیس ورم هم طبیعیه

کاربری دست یه نفره 😜 اونایی هم که میگن کاربریشون دو نفرست دروغ میگن در جریان باشین😎بدرود😎
بعد قشنگ میشه مدلش؟من الان تینه بینیم حس‌میکنم هنوز بزرگه 

عالی شده بینیت..ورمش که خوابید  از الانش کوچیک تر میشه. نگران نباش