2777
2789
دست هاشو بذار کنارش بعد پاتو اروم بذار رو قفسه سینش صورتشو به پهلو بذار از گوشه لپش با قاشق بریز تو ...

الان کمبود ویتامین داره چیکار میکنید؟

باردار نیستم 

همینکارو میکنم ولی همرو میریزه بیرون.تازه میگفتن بینیشو بگیر قورت میده ولی اینکارم کردم باز دوباره ه ...

عجب هااااا

فک میکردم پسر من خیلی بدقلقه 

خیلی میترسه که بریزم ته حلقش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان کمبود ویتامین داره چیکار میکنید؟

قطره میم میدم

هم غذاش بهتر شده

هم خوابش خوب شد

هم وزن گرفته

عزیزم تو توضیحاتش تو نت خوندم خیلی چیزهای خوبی راجع به قطره میم نوشته بود خدا کنه واقعا همینطور باشه

عجب هااااا فک میکردم پسر من خیلی بدقلقه  خیلی میترسه که بریزم ته حلقش

من ته حلقشم مادرشوهرم امتحان کرد که بچم داشت خفه میشد بخاطر همین دیگه ندادم قطرشو گفتم نمیخوره دیگه باید چیکارکنم!!ولی الان میبینم به ضررشه اگه نخوره باز میخوام شرو کنم

باردار نیستم 

من سندروس میدادم به پسرم الان 2/5سالشه دیگه نمیدم بنظرتون تا کی باید داد؟

خدایا شکرت که هوامونو داری   خدایا همه امیدمون به خودته فقط خودت   نفسای من گل پسرام  خدایا خودت مواظبشون باش  
من سندروس میدادم به پسرم الان 2/5سالشه دیگه نمیدم بنظرتون تا کی باید داد؟

تا همون دو سالگی کافیه.ولی ویتان سانستول اینا برا بالای دو سال خوبه هر روزم لازم نیست بدی چون همه چی میخوره دیگه

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

قطره میم میدم هم غذاش بهتر شده هم خوابش خوب شد هم وزن گرفته عزیزم تو توضیحاتش تو نت خوندم ...

منم از امروز شرو کردم گفتم کمم بخوره ولی بخوره ریختم تو دهنش ریخت بیرون ولی باز میدم تا عادت کنه همون یکمم که میره دهنش خوبه حتی اگه کم باشه

باردار نیستم 

قطره میم میدم هم غذاش بهتر شده هم خوابش خوب شد هم وزن گرفته عزیزم تو توضیحاتش تو نت خوندم ...

خدا کنه عزیزم.انشاالله که کمبود ویتامینشم حل بشه 

باردار نیستم 

تا همون دو سالگی کافیه.ولی ویتان سانستول اینا برا بالای دو سال خوبه هر روزم لازم نیست بدی چون همه چی ...

قیمتش چقدره میدونی؟

خدایا شکرت که هوامونو داری   خدایا همه امیدمون به خودته فقط خودت   نفسای من گل پسرام  خدایا خودت مواظبشون باش  
قیمتش چقدره میدونی؟

ساناستول رو نمیدونم.ولی ویتان چند ماه پیش سی و خورده ای بود.فردا میپرسم بهت میگم.

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

ساناستول رو نمیدونم.ولی ویتان چند ماه پیش سی و خورده ای بود.فردا میپرسم بهت میگم.

باشه ممنون میشم