2777
2789
عنوان

با یک لوله حامله شدن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 447 بازدید | 47 پست
منم همینم به همهههه چی سخت رسیدم هر چی فکرش کنی,من بوشهرم عزیزم قبل عید شیراز بودیم پیش یه دکتر رفتم ...

دکتر عمویی    رستمی   اینا دکترای خوب شیرازن   بیمارستان مادر و کودک هستن    پیش کس دیگه ای نرو    من خودم پیش عمویی رفتم حامله شدم   لاپارسکوپیم  کرد   رحم دوشاخ داشتم   چسبندگی هم بود برداشت برام

خدایا شکرت. 
دکتر عمویی    رستمی   اینا دکترای خوب شیرازن   بیمارستان مادر و کودک هستن   ...

باشه عزیزم حتمننن,منم باید برم لاپرا.شما چند شد هزینت؟چون میدونم اینجور با یه لوله نمیشه فیبرومم دارم که در حال رشده برش دارم بهتره

خدایا همه چیو به تو سپردم مطمئنم که نی نیمو برمیگردونی🌈🤍🦋

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باشه عزیزم حتمننن,منم باید برم لاپرا.شما چند شد هزینت؟چون میدونم اینجور با یه لوله نمیشه فیبرومم دار ...

من بیمارستان دولتی  رفتم  چند سال پیش  کلا شد دویست تومن

خدایا شکرت. 
من بیمارستان دولتی  رفتم  چند سال پیش  کلا شد دویست تومن

الان من اینجا پرسیدم میگن ده تومن😐 عزیزم میشه بگی کدوم بیمارستان؟همون مادر و کودک؟بعد چطوری باید نوبت بگیرم..تا شیراز راهی نیس میرم شیراز انجام میدم دیگه..

الان من اینجا پرسیدم میگن ده تومن😐 عزیزم میشه بگی کدوم بیمارستان؟همون مادر و کودک؟بعد چطوری باید نو ...

من رفتم بیمارستان زینبیه   دولتی هست      مادر و کودک خصوصی هست   بازد بری اول نوبت دکترشو بگیری بعد بهت نوبت عمل میدن   

خدایا شکرت. 
من رفتم بیمارستان زینبیه   دولتی هست      مادر و کودک خصوصی هست   بازد بری ...

ممنون عزیزم لطف کردی ببخش خیلی سوال پرسیدم,خدا خیرت بده😘😍

سلام گلم   ناراحت و نا امید نباش خدا بزرگه   تو هم مادر میشی  فقط تو فکرش نرو   ...

سلام عزیزم خوبی؟من امروز دوباره عکس رنگی گرفتم که لوله چپم باز بشه ولی نشد گفت هر دو لولت بسته رحمتم دو شاخه😔😔😔 اینهمه سونو دادم پارسال عکس رنگی گرفتم پس چرا معلوم نشد😭😭خیلی ناراحتم نمیدونم چیکار کنم دکتر عمویی هم میگن نوبت نمیده فقط با نامه نوبت میده.بیمارستان برم نمیتونم ببینمش؟

سلام عزیزم خوبی؟من امروز دوباره عکس رنگی گرفتم که لوله چپم باز بشه ولی نشد گفت هر دو لولت بسته رحمتم ...

حتما باید لاپاراسکوپی بشی   دوستم میگفت  دکتر عمویی  روبرو بیمارستان فقیهی  مطب زده      بگرد پیداش کن    تو اینترنت سرچ کن ببین  ادرس مطب  یا شمارش میاد    

چطور  تو عکس رنگی قبلیت  رحمت رو دوشاخ مشخص نشده  

عکس رنگی هات بفرس  تا من ببینم  

خدایا شکرت. 
سلام عزیزم خوبی؟من امروز دوباره عکس رنگی گرفتم که لوله چپم باز بشه ولی نشد گفت هر دو لولت بسته رحمتم ...

من نامه گرفتم   هشت ماه هم  تو نوبت بودم   من پول نداشتم   

خدایا شکرت. 

اره عزیزم میدونم پیجشم دارم شمارشم دارم ولی گفتن باید نامه داشته باشی,والا نمیدونم چرا تو عکس قبلی نشون نداد اونهمه سونو دادم چیزی نگفتن خیلی ناراحتم خیییلی😭😭😭

اره عزیزم میدونم پیجشم دارم شمارشم دارم ولی گفتن باید نامه داشته باشی,والا نمیدونم چرا تو عکس قبلی ن ...

برو دکتر شهر خودت برات نامه بنویسه   دکتر بیمارستان هم میشه  

حتما باید خطاب به دکتر عمویی باشه   مشکلاتتو بنویسه  پایینشم مهر و امضا کنه     کاری نداره   

خدایا شکرت. 
برو دکتر شهر خودت برات نامه بنویسه   دکتر بیمارستان هم میشه   حتما باید خطاب به دکتر عموی ...

باشه عزیزم حتمنن,عکس قبول نمیکنه میگه فقط حضوری..میرم همینجا نامه میگیرم میبرم پیشش