2777
2789
عنوان

با یک لوله حامله شدن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 447 بازدید | 47 پست
دختر خاله من با يك لوله دوبار باردار شد و يه دختر و يه پسر سالم داره خداروشكر

بعداز چقد چی مصرف کرده چجوری

تیکر اومدن شازده پسرمون🙈برای سلامتی نی نیم صلوات بفرستین مرسی❤1398/1/31شب نیمه شعبانفهمیدم که شدی یه تیکهازوجودم👼

بعد از تقريباً يكسال.نميدونم چي مصرف كرد خيلي باهم در ارتباط و نزديك نيستيم.ولي ميدونم اسپرماي شوهرش هم خيلي ضعيف بود و هردوشون تحت درمان بودن

همه به جرم مستي سرِ دارِ ملامت،ميميريم و ميخونيم سرِ ساقي سلامت

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام  استار عزیز  من ستاره ام من با یه لوله باردار شدم 

لولمو بخاطر خارج رحم از دست دادم  

و سقط و سپتوم رحم هم داشتم که بعد خارج رحمم عمل کردم اونم خوب شد 

یک سالی و نیم تا بارداریم طول کشید  البته من درگیر عمل رحمم بودم که اینهمه طول کشید 

بعد عملمم رحمم دکتر بهم دارو دار که بخاطر عملم بود نه بارداری 

بعد اون دوماه دارو بهم گفت تا شش ماه خودت اقدام کن واسه بارداری 

دارو باعث میشه احتمال خارج رحمت بالا بره 

منم اقدام کردم 

پریود هام از سی تا شصت روز متفاوته اصلا پریود منظمی نداشتم 

پی سی او هم هستم  

تپلم هستم  

خلاصه منکه مطمئن  بودم بدون دارو و با یه لوله باردار نمیشم 

با خیال راحت اقدام کردم 

ماه رمضون هم روزمو گرفتم کامل  تا روز عیدش  بی بی چکم مثبت شد 

البته بجای شادی خونمون شد ماتم کده چون میترسیدیم خارج رحم باشه 

من سر خارج رحمم خیلللی اذیت شدم و کارم به ای سی یو کشید 

ولی خدا رو شکر تو رحم بود 

منم دوقلو میخواستم چون بارداریم سخت و استراحته کل نه ماه 

ولی دکترم بخاطر رحمم و ویه لولم موافق نبود   و خدا رو شکر که به حرفش گوش دادم 

خدایا شکرت. 
سلام  استار عزیز  من ستاره ام من با یه لوله باردار شدم  لولمو بخاطر خارج رحم از دست ...

عزیزم الان یدونه حامله ای؟

تیکر اومدن شازده پسرمون🙈برای سلامتی نی نیم صلوات بفرستین مرسی❤1398/1/31شب نیمه شعبانفهمیدم که شدی یه تیکهازوجودم👼
اره 

خدا حفظش کنه منم بعداز ۸ ماه اگه این ماه نشم قید دکترو میزنم 

سلام 

منم یک لوله دارم 

یکی تو خارج رحم از دست دادم 

با این ماه شیش ماهه اقدامم فعلا خبری نیست 

خدایا شکرت که پسرمو صحیح و سالم بهم دادی  ممنون خداجون الحمدالله رب العالمین 
سلام  منم یک لوله دارم  یکی تو خارج رحم از دست دادم  با این ماه شیش ماهه اقدامم فع ...

مال من بسته اس 

سلام  استار عزیز  من ستاره ام من با یه لوله باردار شدم  لولمو بخاطر خارج رحم از دست ...

سلام عزیزم وااای چقد بعد دیدن این پستت انرژی گرفتممم چون واقعا نااامیدم😭 من فیبروم دارم و انسداد لوله چپ تنبلی ندارم پریودام همش جلو میفته فیبرومم کوچیکه اما تو عکس رنگی گفتن هر دو لوله بسته یکیش باز شد یکی نه,الان ده ماه گذشته ولی نشده پیامتو دیدم خیلی امیدوار شدم خدا بچتو حفظ کنه💙💙

خدایا همه چیو به تو سپردم مطمئنم که نی نیمو برمیگردونی🌈🤍🦋

سلام عزیزم وااای چقد بعد دیدن این پستت انرژی گرفتممم چون واقعا نااامیدم😭 من فیبروم دارم و انسداد لو ...

سلام گلم   ناراحت و نا امید نباش خدا بزرگه   تو هم مادر میشی  فقط تو فکرش نرو   منم دارم دوباره اقدام میکنم   ولی خبری نیست  میدونم ادم  دلش میکشه  هر ماه امیدواره   همه اینا رو کشیدم   ولی هیچوقت امیدتو از دست نده   خیلی ها با یه لوله حامله شدن   نمونش خودمن   و دوستم  که  تو بیمارستان باهم لولمون پاره شد   

خلاصه  سختی زیاده   ولی عیب نداره   صبور باس   من سه تا سقط کردم  خارج رحم داشتم  سه چهار بار عمل شدم   هرهفته سوزن زدم  نه ماه خوابیدم  خلاصه  تا دلت بخواد  قبل و بعد بچه سختی کشیدم   ولی  ناامید نشدم  خیلی دعا کردم  خیلی شب های قدر از خدا خواستم   زار میزدم و از خدا بچه میخواستم   

بچمم با خون دل بزرگ کردم   خون  دلا   

ابی بابا این روزا میگذره  من  مشکل مالی خانوادگی و هزارتا کوفت و زهر مار هم داشتم  

همشششش گذذشت   

همش میگذره مطمئن باش 

خدا خیلی بخشنده هست   

همش خدا رو  به صفت کریمیش قسم  بده    همش بگو خدا کریمه من تو نوبتم 

کاری و چیزی که من همش به خودم میگفتم

خدایا شکرت. 
سلام گلم   ناراحت و نا امید نباش خدا بزرگه   تو هم مادر میشی  فقط تو فکرش نرو   ...

سلام عزیزدلم منم خیلی سختی کشیدم واسه همههه چی,ازدواجم عروسیم همه چیییی..تو یه خانواده عجیب غریب گیر افتادم که فقط بهم بی احترامی کردن ولی من جواب ندادم همه بهم میگن چرا چیزی نمیگی میگم نمیشه جواب اینا داد از بس هارن..وقتی عقد بودیم بهم میگفتن شوهرت هیچی نداره باید جدا شین ولی خدا خوشحالشون نکرد خدا بهم رحم کرد معجزه شد تو یه سال هم خونه خریدیم هم ماشین هم بهترین وسایل هم از اونا دور شدم هم همه حرفاشون به خودشون برگشت خدا خیلی کمکم کرد خییییلی...ولی الان سه ساله هر چی بهش میگم یه بار دیگه معجزه کن یه بار دیگه نجاتم بده نزار بازم حرف بزنن که دارن میزنن بهم میگن خواجه هستی🙂 خیلی دلم میشکنه ولی بازم میگم خدا بزرگه بازم خودش نجاتم بده که واقعا خستم اصلا تحمل دکتر و دارو ندارم😔 به همه چی رسیدم ولی ایقد براش سختی کشیدم که وقتی رسیدم دیگه حسی نداشت..برام دعا کن..ببخش سرتو درد اوردم عزیزم خدا هر چی میخوای بهت بده و نگه دار بچت باشه💙💙

سلام عزیزدلم منم خیلی سختی کشیدم واسه همههه چی,ازدواجم عروسیم همه چیییی..تو یه خانواده عجیب غریب گیر ...

منم خیلللی سخت به چیزایی که میخوام میرسم  با کلی مکافات   منم خانواده مکافاتی داشتم   من داشتم دیوونه میشدم    ولی میگذره  حرف مردم  هم  بیخیالش   میشه چیکار کرد   فقط برو پیش یه دکتر خوب  کدوم شهر و استان هستی اگر فارس هستی  بهت ادرس دکتر بدم

خدایا شکرت. 
منم خیلللی سخت به چیزایی که میخوام میرسم  با کلی مکافات   منم خانواده مکافاتی داشتم   ...

منم همینم به همهههه چی سخت رسیدم هر چی فکرش کنی,من بوشهرم عزیزم قبل عید شیراز بودیم پیش یه دکتر رفتم گفت صبر کن میشه اگه تا چن ماه دیگه نشد برو لاپرا..ایقد خستم که حالم از دکتر بهم میخوره😔