2777
2789
عنوان

کیا بعد از دوتا سقط بارداری موفق داشتن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 14856 بازدید | 111 پست

منم بعد دو تا سقط 

سپتم داشتم عمل کردم.خداروشکر 

انشاءالله شما هم اول مشکلو پیدا کنید و حل کنید بعد باردار بشید با خیال راحت تحت نظر دکتر خوب باشید

عشق یعنی آیلینو باباش😍😍😍💕 به نیت مادر شدن همه منتظرای نی نی💕اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى‏ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ💕💕
اره اتفاقا من دستم تو جیب خودمه.هرچی بخوام خودم میخرم بدون‌اینکه به شوهرم‌بگم.شاغلم اما اونا هیچی.با ...

خوب حالادیدی اونام حسرت تورومیخورن بیشترفکرکنی میبینی توخیلی خوشبختری پول خونه ماشین خانواده زیبایی بگردی خیلی چیزاپیدامیکنی 

شوهرتم سرزنش نکن اون بیچاره هامثله زنا نقاب زدن بلدنیستن😣😣شوهره من انقداسترسی شده بودا خودموبیخیال شده بودم همش مواطب اون بودم😂😂😂

یه صلوات میفرستین منم مستقل زندگی کنم به دورازفامیل شوهر☹️☹️☹️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب حالادیدی اونام حسرت تورومیخورن بیشترفکرکنی میبینی توخیلی خوشبختری پول خونه ماشین خانواده زیبایی ...

آخ از دست این شوهرا.بلد نیستن دل جاری رو بسوزونن دلمون خنک شه🤣🤣🤣🤣

خدایاشکرت.
چندتا راهکار بگو جلو اونا با شوهرم‌اجرا کنم🤣🤣🤣🤣

اولاکه ادایه افسرده هارودرنیار توهیچیت نیست درده لاعلاجم نداری😠😠😠

دوم برگردبه روزایه عاشقانه دوران نامزدی همون موقع هاکه آدم باهم میخنده باهم غذامیخوره ازلبخندهم دلش غنج میره😍😍😍😍به شوهرتم بگوشوت بازی درنیاره هماهنگ باشه😂😂😂😂

آخ از دست این شوهرا.بلد نیستن دل جاری رو بسوزونن دلمون خنک شه🤣🤣🤣🤣

والله من همش اونودلداری میدادم میگفتم عزیزم چیزی نیست فوقش برات زن میگیرم😂😂😂انقدرپیش گفتم گفتم توجیهش کردم تاضایع بازی درنیاره

اولاکه ادایه افسرده هارودرنیار توهیچیت نیست درده لاعلاجم نداری😠😠😠 دوم برگردبه روزایه عاشقانه دور ...

از دست‌شوهرم‌لجم میگیره از بس مظلومو تو‌سری خورو کم حرفه.من خودم برعکسمو دوستدارم خودمو‌بدون مشکل جلوه بدم

خدایاشکرت.
والله من همش اونودلداری میدادم میگفتم عزیزم چیزی نیست فوقش برات زن میگیرم😂😂😂انقدرپیش گفتم گفتم تو ...

تو چن سالته؟فک کنم سنت پایین باشه.من بیشتر بخاطر سنم میترسم

خدایاشکرت.
از دست‌شوهرم‌لجم میگیره از بس مظلومو تو‌سری خورو کم حرفه.من خودم برعکسمو دوستدارم خودمو‌بدون مشکل جل ...

پس بایدجوخونه روجوری کنی که اونم باورش شه هیچ مشکلی نیست بهش امیدبده هی نگووای نمیشه چرانشد چراواسه فلانی شد 

عزیزم مشکلت چی بود؟الان چی مصرف میکنی؟امپولم میزنب؟

سپتم داشتم یک سانتی متر 

عمل هیستروسکوپی کردم برداشتن 

آمپول پروژسترون دکترم داد سه ماه میزدم بعدم پرولوتون 

برای پیشگیری از پارگی کیسه آب 

عشق یعنی آیلینو باباش😍😍😍💕 به نیت مادر شدن همه منتظرای نی نی💕اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى‏ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ💕💕
تو چن سالته؟فک کنم سنت پایین باشه.من بیشتر بخاطر سنم میترسم

من بیست سالمه ولی زودازدواج کردم چهارپنج ساله ازدواج کردم بقول تواونایی که بامن بودن توفکره دومین😂😂😂

من هی میگم وااای پرندمون زایید من نتونستم.مورچه ام میزاد من نمیتونم.

منم مثل تو بودم اما گلم نترس همین که دو بار باردار شدی بازم میشی 

فقط اینبار اول درمان کن بعد با خیال راحت اقدام داشته باش مطمئن شو مشکل از کجاست امیدت به خدا باشه فقط