2777
2789
عنوان

کیا بعد از دوتا سقط بارداری موفق داشتن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 14856 بازدید | 111 پست
من هی میگم وااای پرندمون زایید من نتونستم.مورچه ام میزاد من نمیتونم.

من مرغم تخم میکردهر روز میگفتم اینم هر روز مامان میشه من نمیتونم😶

عشق یعنی آیلینو باباش😍😍😍💕 به نیت مادر شدن همه منتظرای نی نی💕اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى‏ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ💕💕

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بخدا به پرندمونم حساس شدم 

درکت میکنم 

اما توکه دستت تو جیب خودته راحت میتونی دنبالشو بگیری اول برو تحت نظر یه دکتر خیلی خوب 

من بعد سقط اولم مشکلو فهمیدم اما پولم نرسید برای درمان فقط سپردم بخدا گفتم انشاءالله تکرار نمیشه اما شد😢

عشق یعنی آیلینو باباش😍😍😍💕 به نیت مادر شدن همه منتظرای نی نی💕اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى‏ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ💕💕
درکت میکنم  اما توکه دستت تو جیب خودته راحت میتونی دنبالشو بگیری اول برو تحت نظر یه دکتر خیلی ...

اره بخدا طفلکی ما زنا.من‌اگه درامد نمیداشتم تا الان خدا میدونه چی بلایی سرم میاوردن

خدایاشکرت.
اره بخدا طفلکی ما زنا.من‌اگه درامد نمیداشتم تا الان خدا میدونه چی بلایی سرم میاوردن

😔😔😔

خداروشکر که درآمد داری انشاءالله زود مادر میشی. خدا بزرگه عزیزم😘😘من دو سال عذاب کشیدم

😔😔😔 خداروشکر که درآمد داری انشاءالله زود مادر میشی. خدا بزرگه عزیزم😘😘من دو سال عذاب کشیدم

همچنین عزیزم.منم یکساله عذاب میکشم.خدا براهیشکی نیاره این‌دردو.هیچوقت فک نمیکردم این بلاها سرم بیاد

خدایاشکرت.
تو چن سالته؟فک کنم سنت پایین باشه.من بیشتر بخاطر سنم میترسم

من بیست سالمه ولی زودازدواج کردم چهارپنج ساله ازدواج کردم بقول تواونایی که بامن بودن توفکره دومین😂😂😂

یه صلوات میفرستین منم مستقل زندگی کنم به دورازفامیل شوهر☹️☹️☹️

میدونی چقدپولاخرج کردم چه بلاهایی سره خودم آوردم دوسال پیش یه تومن پول آزمایش دادم باهجده سال سن عکس رنگیوکوفت ومرضو چه روزایی پشت درمطبامنتطرموندم چقدقرص وآمپول شیمیایی ازیه طرفم بایدنقاب میزدم که حالم خوبه به مامانم نمیگفتم که غصه نخوره به شوهرم نمیگفتم استرس نگیره خودم بودمووبالشم 😣😣ولی گذروندم نذاشتم مشکل بهم غلبه کنه

یه صلوات میفرستین منم مستقل زندگی کنم به دورازفامیل شوهر☹️☹️☹️
میدونی چقدپولاخرج کردم چه بلاهایی سره خودم آوردم دوسال پیش یه تومن پول آزمایش دادم باهجده سال سن عکس ...

راست میگی خیلی سخته.باز خوبه سنت خیلی کمه.مثه من ۳۰سالت نیس

خدایاشکرت.

سلام نازگل جان خوبی، عزیزم منم یه سقط12هفته با هیدروپس داشتم حاملگی اول،که دکتربرام mthfr نوشته وهموزیگوت c677t هستم بقیه همه نرمال فردا میرم دکتر ببینم چی میگه فعلا آزمایش ژنتیک ندادیم خیلی استرس دارم تقریبا مثل همیم 

سلام نازگل جان خوبی، عزیزم منم یه سقط12هفته با هیدروپس داشتم حاملگی اول،که دکتربرام mthfr نوشته وهمو ...

سلام عزیزم.دقیقا مثه منی.پس حالا مطمعن شدم هیدروپس از هموزیگوته یا همونmthfrهستش.چون تو گوگلم سرچ کردن موشته بودن یکی از دلایل هیدروپس همینه.منو درجریان کارات بزار اینجا عزیزم.منم تا اخر اینجا هستم از کارام میگم

خدایاشکرت.

من کاریوتایپو ایمنی و همه چی دادم سالم بودیم فقط هموزیگوتم.تنبلی تخمدانم دارم که اونو با لتروزول میشه حل کرد.حالا دوستان و دکترم گفته هموزیگوت با هپارین حل میشه

خدایاشکرت.

چشم عزیزم حتماً فردا جواب دکتر رومیگم بهت، خداکنه بتونیم من خیلی استرس دارم 3روزه فهمیدم اصلا خواب و خوراک ندارم، تا آخر باهم باشیم بلکه بتونیم از تجربه هامون استفاده کنیم. دقیقاً عین همیم فقط من کاریوتاپ ندادم. منم شنیدم با هپارین ایناحل میشه ولی نمیدونم چقدر صحت داره 

چشم عزیزم حتماً فردا جواب دکتر رومیگم بهت، خداکنه بتونیم من خیلی استرس دارم 3روزه فهمیدم اصلا خواب و ...

اره بخدا.منم خیلی استرس دارم.اما باز خوبه مشکلمونو فهمیدیم چیه و درمانشم فهمیدیم.فقط استرسم ازینه که نکنه با هپارین نشه.باز میگم نه میشه باید مثبت فک کنیم

خدایاشکرت.