2777
2789
عنوان

هنر دست بانوان نی نی سایتی

459 بازدید | 25 پست

سلام😊 لطفا عکس کارهای دستی و هنرمندیاتون رو که واسه تزئین خونه ساختین تو این تاپیک بزارین تا ما هم ایده بگیریم 😍اگه عکسی از سفره آرایی و تزئین غذاهاتون هم دارین ممنون میشم بزارین😚

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینو برا ساک هدیه همسرم دیروز درست کردم 

با نمد درست کردم .وچسب حرارتی .بیشتر کارهامم بدون الگو انجام میدم .ولی واسه شروع نمد دوزی اول باید اول الگو بکشی بعد رو نمد دربیاری .

خدایا ممنون بابت معجزه قشنگت.بعد ۶ سال یکی از بهترین فرشته هاتو گذاشتی توی دامنم .🤰۹۹/۲/۳۰      🤱۹۹/۱۱/۳۰       اولین فرشتروبعد ۶ سال بهم دادی و حالا دومیو یهویی گذاشتی توی دلم.ممنونم ازت خدای خوبم 
وای حسش نیست دعا کنید دل من و خونوادم اروم بشه

الهی امین عزیزم منم میخوام یه کم به زندگیم تغییرات بدم خودمو با این کارا سرگرم کنم 😚ایشالا حال دل خودت و خانوادت زود زود خوب شه 🌹

قشنگه😍اگه دوست داشتی پست و ویرایش کن وسایلی که لازم داره و طرز درست کردنشم بگو بانوی هنرمند😚

ممنون عزیزم .چشم

خدایا ممنون بابت معجزه قشنگت.بعد ۶ سال یکی از بهترین فرشته هاتو گذاشتی توی دامنم .🤰۹۹/۲/۳۰      🤱۹۹/۱۱/۳۰       اولین فرشتروبعد ۶ سال بهم دادی و حالا دومیو یهویی گذاشتی توی دلم.ممنونم ازت خدای خوبم 
الهی امین عزیزم منم میخوام یه کم به زندگیم تغییرات بدم خودمو با این کارا سرگرم کنم 😚ایشالا حال دل خ ...

منم برای لین که سرگرم شم و ب فکر نی نی نباشم شدیدا گیر دادم ب خونه تازه یه سال ازذواج کردما ولی میخوام همه چیو عوض کننم

لِذَت بَخشْ تَرین اِنتِخاب زِندِگیمْ توُییٖ…♡
الهی امین عزیزم منم میخوام یه کم به زندگیم تغییرات بدم خودمو با این کارا سرگرم کنم 😚ایشالا حال دل خ ...

مرسی گلم .من الان مهمونم خونه مامانم اینا.تا مجرد بودم ک کلی حرص و جوششش .الان ک ازدواج کردم،تو خونه خودم غصه ی غربت حالام ک اومدم خونشون مهمونی بازم جوش میزنم با زندگی ای ک دارند .ببخشید وسط تاپیکت ولی تو رو خدا براشون دعا کن.دوستان شما هم همینطور..شاد باشید گلم